jezyk, no to witaj w klubie

Ja się tak bałam ścięcia włosów w kwietniu, tyle lat zapuszczam i rosną mi bardzo powoli, a teraz już odrosły, cieszę się jak głupia

Oooo, to może i ja zrobię Raffaello, żeby Dzidzia poczuć

aob, u mnie tylko Cinema City

Ja wolę zdecydowanie mocne kopniaki, bo to pukanie to takie bardziej wnerwiające, czy to to, czy może ruchy jelit...
agulqa, trzymam kciuki!!! Tyle dobrego, że staje po Twojej stronie w sprawie pijaństwa, moja teściowa za synusia to się pokroić da
nieobecna, trzymajcie się i powodzenia!!! Zajrzyj czasem w wolniejszej chwili
Megami, właśnie ciesz się, że krwawisz górą!

Ja nigdy krwotoku nie miałam...
Tasia, ja zawsze podziwiam kobiety, które są w domu samiutkie z dziećmi, niby wiem, że to często normalne, ale ja nie wyobrażam sobie życia bez pomocy Małżona, zwłaszcza z małym dzieckiem :-( Tak więc SZACUN
emilchen, no nieźle z tymi cenami!!! Szkoda, że nikt nie raczył poinformować o tak dużej różnicy
femme, ja uwielbiam i jeździć na rowerze i łazić i biegać, ale sama, słuchawki na uszy i heja, z kimś to się tylko wkurzam różnicą tempa :-( Pokaż jakie masz ciuchy! 116-122 to akurat moja Młoda
Doggi, tylko nie dawaj mężowi dnia ulgowego!!! Jak mój się nawali i rzyga jak kot, to specjalnie od rana go ganiam, żeby nawet na chwilę na dupie nie usiadł!!! Za karę!!!
Też dziś szafę ogarnęłam i mam już wieeeelką półkę na rzeczy Dzidzia

A teraz idę basen składać...