reklama

Styczeń 2015

alecta a te orzechy odpieraja Ci mocniejsze zabrudzenia, bo słyszałam właśnie że to tak średnio jest z dopieraniem rzeczy. Bardzo się chciałam na orzechy przerzucić.

reklama
Żelka przy mocniejszych plamach daje zawsze odplamiacz.
U moich dzieciaków mocniejsze plamy są takie, że często i przy proszku zejść nie chcą.
Takie zdolniachy z nich.

Zawsze możesz kupić mniejsze opakowanie na próbę.
Ja ostatnio na allegro zamówiłam 2 kg za niecałe 30 zł i jeszcze nawet połowy nie zużyłam, a często pierzemy.
A można je też ugotować, dodać trochę olejku i mamy płyn do mycia podłóg :-)

Ostatnia edycja:
jezyk, no to witaj w klubie :-D Ja się tak bałam ścięcia włosów w kwietniu, tyle lat zapuszczam i rosną mi bardzo powoli, a teraz już odrosły, cieszę się jak głupia :-D Oooo, to może i ja zrobię Raffaello, żeby Dzidzia poczuć :-D:-D:-D

aob, u mnie tylko Cinema City :crazy: Ja wolę zdecydowanie mocne kopniaki, bo to pukanie to takie bardziej wnerwiające, czy to to, czy może ruchy jelit...

agulqa, trzymam kciuki!!! Tyle dobrego, że staje po Twojej stronie w sprawie pijaństwa, moja teściowa za synusia to się pokroić da :no:

nieobecna, trzymajcie się i powodzenia!!! Zajrzyj czasem w wolniejszej chwili :tak:

Megami, właśnie ciesz się, że krwawisz górą! :-D Ja nigdy krwotoku nie miałam...

Tasia, ja zawsze podziwiam kobiety, które są w domu samiutkie z dziećmi, niby wiem, że to często normalne, ale ja nie wyobrażam sobie życia bez pomocy Małżona, zwłaszcza z małym dzieckiem :-( Tak więc SZACUN :tak:

emilchen, no nieźle z tymi cenami!!! Szkoda, że nikt nie raczył poinformować o tak dużej różnicy :baffled:

femme,
ja uwielbiam i jeździć na rowerze i łazić i biegać, ale sama, słuchawki na uszy i heja, z kimś to się tylko wkurzam różnicą tempa :-( Pokaż jakie masz ciuchy! 116-122 to akurat moja Młoda :-D

Doggi, tylko nie dawaj mężowi dnia ulgowego!!! Jak mój się nawali i rzyga jak kot, to specjalnie od rana go ganiam, żeby nawet na chwilę na dupie nie usiadł!!! Za karę!!!

Też dziś szafę ogarnęłam i mam już wieeeelką półkę na rzeczy Dzidzia :-D
A teraz idę basen składać...

U mnie oboje tesciowie stają po mojej stronie jak się Ł nawali:-)
Bardziej moja rodzina go broni, a zwłaszcza moja babcia, bo "Łukaszek to taki dobry chłopak, pomocny i uczynny. Raz kiedy mu się zdarzy, a Ty od razu tak na niego krzyczysz".
Tylko ona nie wie ile ja wysiłku przed ślubem włożyłam żeby on na ludzi wyszedł jeśli chodzi o kolegów, imprezy i picie.
Teraz on sam przyznaje mi rację, że dobrze, że twardą ręką go wychowałam :-P

Doggi blagam Cie, jak mozna winic kogos za glupote innych :-P

Mnie tez kosc ogonowa boli, ledzwie ale kojec daje rade :-)

Ja w takivh sytuacjavh ide sobie od chlopa i olewam go tak dlugo az nie wytrzezwieje :-P

Doggi dzieki, musze zajrzec na stronke i obczaic te staniczki. Ja mam 85D ostatni ktory kupilam i wydaje mi sie ze w obwodzie jest ok, tylko miseczka wieksza by musiala byc. Ale boje sie troche kupic na internecie

Femme no uczennica pierwsza klasa bedzie teraz :-)

Mnie poki do takie bakterie itp tez omijaja chodzi mi o te intymne glownie. Opryszcxke mam chyba czwarty raz w zyciu z czego drugi w ciazy :-P

Tasia mnie moja tex wkurzyla ale wczoraj. Znow wywalila tekst ze jedzie do niemiec do pracy a wczoraj u cioci Ł ze powiedziala jux nam ze mamy nuc nie kupowac, zadnego lozeczka itp. Ja tylko popatrzylam z politowaniem, ale jak wiozla Ł do pracy dzisiaj to ponoc ja zje**** jak psa. Zalila mi sie po powrocie ze Ł jej piwiedxial ze ma mnie nie denerwowac, glupio nie gadac i sie nie wtracac :-P dumna z niego jestem bo nawet nic mu o tym nie mowilam :-P

Tasia ale mi chodzi o to by drzwi byly otwarte jak sxeroko a tylko taka maskitiera zamknieta. Wtedy powietrze do mieszkania wpada a owady jux nie, nie wiem cxy rozumiesz o vo mi chodzi :-P

Aza mam juz ta masc i smaruje wiec moze szybko minie ;-)

Stokrotka tez to wyczytalam o opryszcxce :-P

Alecta ja bede miala w sypialni na nowym moskitiery i raid. Tu nie mam nic ale odliczam dni do wyprowadzki wiec dam rade :-P a biale w normalnym proszku pierxesz?

Ja sprobuje juz u siebie, tesciowej nawet mowic nie bede bo i po co denerwowac sie mam :-P

Zazdroszcxe wam juz tego szykowania pod bobasa :-) sama juz sie docxekac nie moe :-(

Ojjj ja na drugi dzien po piciu tez malpa jetem ;-)

Nulini to ktoś musi zarabiać w tej rodzinie. Ale Perwersyjną Panią Domu nie jestem i widać, że tylko dzieckiem się zajmowałam i gotowałam:-D

Jezyk u mnie taki wiatr, że pranie prawie suche i chyba zaraz będę ściągać, bo chmury jakieś nadciągnęły

Z teściową zawarłyśmy kolejny pakt o nieagresji. Ale już mężowi zdążyła się naskarżyć przez telefon i dzwonił się pytać o co jej tym razem chodzi.

reklama
doggi moj na szczescie jest na tyle za mna,ze sie slucha raczej;-) u niego w rodzinie alko to moze nie jak woda, ale prawie:baffled: tam nikt nie widzialby problemu jakby ten nawet codziennie pil i dlatego nie lubie jak pije z bracmi (i mamusia przede wszystkim, bo ta jest pierwsza) - wole jak pije ze znajomymi czy np. ze mna w domku:-p

aza jakiego ty masz dobrego synka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry