reklama

Styczeń 2015

Witam!
U mnie póki co słonecznie.

Moja młoda już załapała nocnik na amen. tylko na noc pielucha jeszcze potrzebna. Na zewnątrz mimo, że jej zakładam to nie zrobi, trzyma twardo, jak nie ma gdzie zrobić.

Ja najchętniej dalej bym spała. Ależ jestem bez sił i chęci do czegokolwiek. A jutro usg :-)

reklama
Alecta dlatego ja ciesze sie ze mam kawal drogi do pracy i wysylam zwolnienie poczta ;-)

Megami mi tez sie nic nie chce i leze w lozeczku :-) nie wyspalam sie za dobrze. Ł siedzial dlugo i wczesnie do pracy wstawal :-\

Witam dziewczyny

Nulini u mnie bez zmian od 20-23 zgaga potem mogę iść spać ;)

Tasia jak juz zaczęła to teraz szybko pójdzie, u nas pewnego dnia przyszedł impuls i Ola załapala siku na nocnik i praktycznie od razu zrezygnowała z pampersow a po pół roku nocnik w odstawke bo Ola "duza dziewcyna" i tylko na kibelek robi, nocnik tylko w pokoju ma bo w nocy wstaje czasem siusiu robić i ona nas nie budzi tylko sama robi wiec tak łatwiej ;)

A u nas od rana pięknie i słońce, już chodzę w nowych spodniach rozmiar 36 ale lekko w tyłku luźne zostawiłam miejsce na przytycie :P

Nulini tez od kilku dni mam zgage :baffled: bierzesz cos na to??

Nie, jeszcze nie, bo tak, jak mówię, to był fałszywy alarm na szczęście :-D

agulqa, my z Tosią zaczęliśmy harce od 1.01.2011 :-D

sprite, u mnie to samo, rano błękit nieba i słońce, a już po 9 całe niebo w chmurach :-(

Doggi, u nas nocnik też tylko na noc :tak:

Byłam w Lidlu, tych ciuszków od groma, pooglądałam, ale cholera, nawet mnie nie korciło, żeby kupić :-(
W ogóle nie czuję tego parcia na zakupy jeszcze :-(

Miłego dzionka :happy2: u nas pochmurno,nie wyspałam się :-p dziś spaliśmy na nowym łóżku,za twarde
Też mam zgagę np.teraz po kanapce z masłem lub kawie,ale kawy nie rzucę
muszę iść na zakupy od ubiegłej środy nie byłam po za terenem mojego podwórka,dziś gotuje po wielu latach przerwy pieczarkową

Cześć dziewczyny, ja tradycyjnie z pracy piszę:)
chyba mnie znienawidzicie ale ja nawet nie wiem co to jest zgaga... nigdy nie miałam, w pierwszej ciąży też nie... Więc nie wiem jak Wam pomóc.
Miałam się wybrać do lidla zobaczyć te ubranka ale wole nie iść, trochę z kasą krucho, w tym miesiącu wydałam już to co mogłam więc wolę nie kusić losu. Poza tym muszę jeszcze skompletować wyprawkę do przedszkola dla Niny, nakupowałam już koszulek, bluz, getrów, worek na kapcie, pościel, zostały jeszcze kapcie. Na szczęście jak teraz kupię to na rok będzie spokój, ona bardzo wolno rośnie- to znaczy na wysokość rośnie ale waga stoi praktycznie w miejscu więc ubrania na długo starczają, co najwyżej z długich spodni robią się 3/4:-)Nawet teraz czasami chodzi w spodenkach na 18-24 miesiące, mimo że ma już 3,5 roku.
Ja pewnie urodzę w okolicach 19-20 stycznia, będę mieć planowaną cesarkę i jeżeli dotrwam do 39 tygodnia to po prostu umówię się z lekarzem na termin w szpitalu.

reklama
Ja wczoraj jedno pranie na noc zostawiłam, dzisiaj kolejne się pierze...końca nie widać. Mam suszarkę na balkonie i pranie mi w razie czego nie moknie. Jedną pralkę rozwiesiłam u mamy na ogrodzie to fakt, zmokło wczoraj. Jeszcze 2-3 pralki będę musiała wstawić.

Na obiad myślałam dzisiaj o zupie gulaszowej. Jeszcze sama nie robiłam...ciekawe czy mi wyjdzie.

Ale mam lenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry