Doggi
Fanka BB :)
Agulqa_b bo to Stachu! Ja zawsze nosiłam 38 czaaaasem udało się 36 a teraz nie kumam, mąż przeżywa czy wszystko ok a młody w świetnej formie tylko z matki życie wysysa :/
Tasia woooow to ty zaraz rodzisz 20tyg jeszcze niedawno to była taka bardzo odległa przyszłość a teraz pokolei pyka 20tc szaleństwo
Nulini ja też nie czuje parcia na zakupy ciuchowe, ale wózek, pokój itp matko jak mnie rączki swędzą żeby już to ogarniać
Bada łóżko się wyrobi
ja mam zgage po wszystkich zupach a tak to od tyg jak pisałam 3h zanim zasne męczę się i potem nagle ni ma i spać 
Mój mąż wpada do domu i wręcza mi bukiet kwiatów a ja mówię "a czemu z kwiatami" a T na to "bo tak bardzo Cię kocham i chciałem ci dać kwiaty" na co ja "coca cola wystarczy
"
Tasia woooow to ty zaraz rodzisz 20tyg jeszcze niedawno to była taka bardzo odległa przyszłość a teraz pokolei pyka 20tc szaleństwo
Nulini ja też nie czuje parcia na zakupy ciuchowe, ale wózek, pokój itp matko jak mnie rączki swędzą żeby już to ogarniać
Bada łóżko się wyrobi
Mój mąż wpada do domu i wręcza mi bukiet kwiatów a ja mówię "a czemu z kwiatami" a T na to "bo tak bardzo Cię kocham i chciałem ci dać kwiaty" na co ja "coca cola wystarczy
Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wózek też bym już chciała strasznie, ale to dopiero na jesień, teraz nie ma gdzie go trzymać