• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Tasia moj jutro pokaze ;-) gratuluje polowy :-)

Nulini i widzisz, podzialalo ;-) dlugo nie cxekalas :-P

Susel u nas tez z kasa licho a caly remont przed nami :-\

My mqmy na obiad smieciowe :-P ale Ł cos marudzil ze nie wyszla tesciowej. Ja jeszcze nie jadlam :-P

Doggi podrzuc go na troche do mnie. Moze chociaz do 40 bym zeszla, bo teraz mysle ze juz 42 musialiby byc :-\
No jaki kochany mezus ;-)

Ja nigdy w zyciu nie mialam 36. Od samego poczatku 38/40 a pozniej 40/42. Mam szerokie biodra ktore robia swoje. Ale licze na to ze po ciazy uda mi sie schudnac ;-)

Filipiamama wszystkiego najlepszego!!!:-)

Ja dzis ok 10.40 przytulilam glowe do poduszki i spalam do 12.50. Przegiecie

reklama
Agulqa, jak ja bym chciała móc się tak położyć i przespać czasem;) Zazdroszczę. A tu jak na złość Filipowi się coś poprzestawiało i już drugi dzień śpi tylko godzinkę w dzień. O 13 już jest zwarty i gotowy, a do tego marudny.

A my mieliśmy się wybierać dziś do Kazimierza, ale się coś chmurzy strasznie, a do tego mnie złapała jakaś kolka, na którą nawet nospa nie działa.

Hej,

Troche mnie nie było. Najpierw wakacje, potem remont. Mam super sypialnię, od kilku dni chodzę uradowana:)

W poniedziałek byłam u lekarza, wszystko ok tylko nasz synek okazał się jednak dziewczynką. Ale obie z córką się cieszymy bardzo. Mąż trochę był zawiedziony ale już zaakceptował że będzie miał same kobitki w domu:)

Zus nie wypłaca mi kasy, nie mam pojęcia dlaczego:( Już dwa miesiące jestem bez kasy...

Hej Ewi! Mam nadzieje ze na wakacjach wypoczelas. Moze wrzucisz zdjecie sypialni bo ja ciagle przed remontem ;-) co do bobasa to najwazniejsze ze jest zdrowy ;-) a plec w 100% potwierdzi sie przy porodzie. Z kasa nie zazdroszcze, wiem jaki to bol nie miec regularnych wplywow :-\ moze warto zadzwonic do zusu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry