• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Filipia kolezanka tez miala taka sytuacje xe nie zaznaczyli w systemie b,, ale po kilku dniach wyroenanie dostala

Ja jux Ł powiedzialam ze skoro jest nocnym markiem to ma dyzury w nocy a ja w dzien :-P

reklama
Filipiamama, mi to doskwiera raczej odcinek lędźwiowy. Boli jak diaski przy dłuższym chodzeniu czy schylaniu się. Do tego zdarza mi się czuć rozpieranie w dole brzucha i jakby skurcze niekiedy dostawać. Z Mikołajem nie pamiętam by to tak szybko było...
Na zwolnienie idę za tydzień i mam nadzieję, że nie będzie problemów. Okaże się w praniu...

Dzięki Dziewczyny za życzenia;)
Ja mam nadzieję, że też mi jakoś to wyrównają i już będzie dobrze, ale na razie im nawet nie zgłaszałam tego, to wysyłali mi pieniądze w jakiś dziwnych ratach. Dopiero drugi miesiąc dostałam w jednej i zauważyłam, że kwota dziwna.

A mój Filip od popołudnia marudny. Staję na głowie, żeby mu znaleźć jakieś zajęcie a on tylko kwęczy i jęczy. Już powoli zaczynam mieć dość.

agulqa, ja też idę w czwartek na podcięcie :-D Już nie ścinam włosów, teraz rosną jak szalone to niech odrastają, zawsze łatwiej ściąć niż zapuścić :-D

Ja też muszę iść na podcięcie, bo mam tak zniszczone końcówki, że moja córka powiedziała ostatnio, że mam sól na włosach...
Poczekam jednak na wypłatę, bo trochę się spłukaliśmy w tym miesiącu z kasy :-/
Mam nadzieję, że do stycznia włosy urosna mi na tyle, że będę mogła zrobić kitke

Hej hej ;-) ja dzisiaj pół dnia u siostry spędziłam, później jak do domu wróciłam to mąż chwile po mnie i sobie film wlaczylismy, teraz do sklepu pojechał to zajrzałam na chwile :-D

Nulini ja też jestem strasznie słaba przez pogodę ciśnienie niskie :-/

Aob no no zazdroszczę chęci perfekcyjnej pani domu :-D jak Ci tak dobrze idzie może chcesz do mnie wpaść? :-P

Filipiamama wszystkiego najlepszego! I

Ewi a to psikus :-D no więc gratuluję córci ;-)

reklama
Femme a siostra zaczela juz mowic z sensem o twojej ciazy? Wiesz no checi nie mialam wcale, ale ze moja siostra to pedantka to choc w minimalnym stopniu chcialam zrobic jej przyjemnosc i posprzatac zeby jutro miala mniej roboty:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry