Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Filipiamama, mi to doskwiera raczej odcinek lędźwiowy. Boli jak diaski przy dłuższym chodzeniu czy schylaniu się. Do tego zdarza mi się czuć rozpieranie w dole brzucha i jakby skurcze niekiedy dostawać. Z Mikołajem nie pamiętam by to tak szybko było...
Na zwolnienie idę za tydzień i mam nadzieję, że nie będzie problemów. Okaże się w praniu...
Dzięki Dziewczyny za życzenia
Ja mam nadzieję, że też mi jakoś to wyrównają i już będzie dobrze, ale na razie im nawet nie zgłaszałam tego, to wysyłali mi pieniądze w jakiś dziwnych ratach. Dopiero drugi miesiąc dostałam w jednej i zauważyłam, że kwota dziwna.
A mój Filip od popołudnia marudny. Staję na głowie, żeby mu znaleźć jakieś zajęcie a on tylko kwęczy i jęczy. Już powoli zaczynam mieć dość.
Ja też muszę iść na podcięcie, bo mam tak zniszczone końcówki, że moja córka powiedziała ostatnio, że mam sól na włosach...
Poczekam jednak na wypłatę, bo trochę się spłukaliśmy w tym miesiącu z kasy :-/
Mam nadzieję, że do stycznia włosy urosna mi na tyle, że będę mogła zrobić kitke
Hej hej ;-) ja dzisiaj pół dnia u siostry spędziłam, później jak do domu wróciłam to mąż chwile po mnie i sobie film wlaczylismy, teraz do sklepu pojechał to zajrzałam na chwile
Nulini ja też jestem strasznie słaba przez pogodę ciśnienie niskie :-/
Aob no no zazdroszczę chęci perfekcyjnej pani domu jak Ci tak dobrze idzie może chcesz do mnie wpaść?
Femme a siostra zaczela juz mowic z sensem o twojej ciazy? Wiesz no checi nie mialam wcale, ale ze moja siostra to pedantka to choc w minimalnym stopniu chcialam zrobic jej przyjemnosc i posprzatac zeby jutro miala mniej roboty:-)