• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Robimy remont mieszkania pod wynajem po starych lokatorach i juz mam dosc. Ciagle cos wychodzi nowego do zrobienia. Nawet musielismy kuchnie wymienic bo w srodku polki pozrywane, nawiasy, blat pekniety a nie bylo tego widac na pierwszy rzut oka. Panele nowe bo tamte cale pozdzierane. Nowi lokatorzy juz za 1,5tyg.bedą. A mialam kase na zmiany u siebie w salonie tymczasem du.pa:/

No i nie mam sily was nadrobic bo dzis ciagle latam po sklepach. Jutro rano tylko farba i leze.

Alecta ja ostatnio mialam kryzys i chcialam sciac na krotko, ale ze Ł wywalil ze slubem na sierpien to zapuszczam :-P

Aob moja sis zawsze gadala ze ja balaganiara a sama ma taki syf w mieszkaniu (mieszka ona i dwa koty) nie ma na kogo zrzucic. Ubrania porozpieprzanie, butelki po sokach nie wyrzucone. Ja nigdy jak mieszkalismy z Ł sami nie mialam mieszkanja w takim stanie

Kasiek ojjj wspolczuje, kasa z kaucji nie starczyla? My mamy umowe do konca lipca 2015 chyba. Mam nadzieje ze im sie nie odwidzi szybciej, no chyba ze nie beda placic

Czesc dziewczyny! Melduje sie, ze zyje, ale w najblizszym czasie Bede rzadko zagladac. Mam strasznie kuepski czas, non stop stres. Szukamy domu, wlasnie jefen fajny Nam ktos sprzatnal sprzed nosa. Z drugiego ciagle zero wiesci, a masz broker jutro wyjezdza na urlop. Masakra jest na rynku nieruchomosci, albo drozyzna, albo totalne go..o, albo jak sue trafi perelka to znika dosliwnie w kilka dni :( dzisiaj caly dzien mam przez to dola.

Mam nadzieje, ze u was wszystko OK. Odezwe sie jak juz sie z tym wszystkie uporam.

Indi powodzenia:)

Aqulga zero kaucji bo to przyjaciel meza z zona i dwojka dzieci. Kuchnia byla z marketu najtansza wiec i tak 4lata sluzyla (ale z zzewnątrz wyglądala cacy i nie spodziewalam sie). Panele tez byly najtansze, dzieci na rolkach jezdzily, malowaly farbkami na podlodze, wyklejaly wiec kumam ze sie zniszczyla. Oni wymienili prysznic na nowy (bo zepsuli drzwi) i dali kase na farbe i malowanie. Ale kuchnie kupic i szafe do przedpokoju to niespodziewane wydatki:/

padam. moje nowe dziecko będzie modelką :-). mówię Wam to ja, druga Kasia Sokołowska - reżyser pokazów mody :rofl2:. padam po pracy i muszę sobie zacząć zapisywać, na której stronie skończyłam czytać wątek, bo po całym dniu nie wiem, gdzie Was odczytać... :confused:

od jutra zapisuję! kolorowych! ;-)

Ewi gratuluję córeczki. Dobrze, że się ujawniła teraz a nie przy porodzie

Alecta
jednak dzieci zawsze powiedzą co widzą. Moje końcówki też już proszą o fryzjera. Od kiedy farbuję włosy to niszczą się w niesamowitym tempie. Ale jakoś trzeba siwiznę pokryć

Indi
wiadomo, że są sprawy ważniejsze niż forum. Powodzenia w szukaniu domku

[FONT=&quot]
Kasiekz[/FONT]
[FONT=&quot] trochę nieodpowiedzialne to ze strony znajomych. Ciekawe, czy pozwoliliby jeździć na rolkach u siebie w mieszkaniu. Oberwać drzwi od szafki też nie jest tak prosto, nawet w tych najtańszych. Chyba jednak lepiej wynajmować obcym, wtedy ma się inne spojrzenie na to wszystko[/FONT]

Muszę się pochwalić znowu. Tym razem całą noc Domi przespała bez butli. Co prawda często się przebudzała, ale nawet nie wstawałam za każdym razem. Kręciła się, mruczała ale jakoś zasypiała.
Ale się cieszę, bo staram się z nią jak najwięcej pracować i nauczyć przed narodzinami rodzeństwa. Dlatego mamy w planie odpieluchowanie, spanie całą noc, wchodzenie i schodzenie po schodach z 4 piętra. Nawet jak się nie uda to będę wiedziała, że próbowałam.

Tasia ja na razie mam postanowienie nie farbowania włosów.
Tzn dopóki trochę nie odżyją i nie odrosną do jakiejś konkretnej długości.
No chyba, że odrost mnie w końcu do szału doprowadzi :-P

Na razie włosy mam do ucha i tak czekam i czekam kiedy chociaż do brody będą :-P

reklama
Cześć dziewczyny.
Nadgonić Was to nie lada wyczyn tyle piszecie.
Byłam na usg prywatnie poszłam do fajnej kliniki. Zapłaciłam ale miałam prawo o wszystko wypytać itd nie to co na nfz.
Z dzidzią oki lekarz przejrzał całe ciałko i mówił że w porządku. Łożysko mam na dnie macicy na tylnej ścianie ale nie zasłania ujścia szyjki macicy. Pytałam czy to złe ułożenie to mówił że nie.
Jak zjechał do pupci od razu powiedział że to ............ chłopak. Po dwóch dziewczynkach to miła odmiana :-). Mam nadzieję, że nie zmieni już płci.Na fotkach widać siusiaka i jajeczka:-).
Udało mi się wyjść z anemii z którą walczyłam od początku ciąży. Może w końcu poczuję przypływ energii.
Ruchy malucha czuję od 14 tygodnia już ... no ale ja z tych wrażliwych to dlatego. Teraz czuję już wyraźnie nawet jak siedzę :-).
No i już nie chudnę tylko przybrałam przez 3 tygodnie 1 kg hahaha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry