Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie mogę się zebrać do Lidla na zakupy. Dziś robię rosół bo stęskniłam się za zupką na wczasach. O 11 zwlekłam się z łóżka, wykąpałam się i próbuję zebrać się w sobie ))) Moje dziecko dziś z zaskoczenia dało mi kopniaka w nok brzucha ale zaraz przeprosił i ucho przykładał do brzucha by sprawdzić czy dzidzia jeszcze jest )))
Doggi no piękny moralniak )))
Jezyk na co idziecie do kina bo chyba zdania były podzielone My w środę idziemy na samoloty 2.
My idziemy na Wakacje Mikołajka. Żółwi Ninja chłopaki nie lubią a Mikołajka oglądali zwiastuny i są zachwyceni. Ja zresztą też ho książki mi się podobały
Hej Dziewczyny
Produkujecie tyle, że ciężko Was nadrobić Ale się staram.
U nas trzy dni temu stuknęło 20 tygodni. A wczoraj miałam urodziny
Zgaga mnie męczy cały czas, a skurcze tak jakby troszkę mniejsze, ale ja biorę trzy razy dziennie magnez. Tak mi lekarz kazał. A dodatkowo mam zrobić sobie sód, magnez i potas.
To tak w skrócie.
A poza tym, zaparliśmy się, że na razie nie powiemy rodzinie co nam się urodzi i aż ich ciekawość zżera, ale że raczej rzadko się kontaktujemy, to nie mają okazji podpytywać. Jednak wczoraj każdy telefon z życzeniami kończył się pytaniem o płeć dziecka
Jezyk dziękuję za życzenia
U nas ma być córeczka. Zawsze marzyła mi się mała Zosieńka, ale coś mi małżonek okoniem staje Jakby Fifi był dziewczynką, to by był właśnie Zosią, a teraz się coś mężowi odwidziało