• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

to chyba wszystkie mamy Bad Day :happy2: mnie nic się nie chce,nie wiem co na obiad,myślę nad tym co im dać,zeby nic nie gotować :tak: 20 stopni jest słońce wychodzi,ale chłodno,bluzę trzeba brać

reklama
Karpanna ja biorę Pharmaton Matruelle w aptece Gemini zapłaciłam coś ok 56 zł za 60 tabletek. Ale akurat w pracy u mojego męża dziewczyna robiła jakieś większe zakupy i miała za darmo wysyłkę, więc się podłączyłam i kupiłam 2 opakowania. w poprzedniej ciąży też to brałam i płaciłam więcej w aptece stacjonarnej.

Nulini my akurat w auchan bylismy i jestem w szoku. Bo te nowe body kosztowaly 7zl a czapka i rekawoczki po 4zl. Wiec jetem w szoku ze tak tanio.

Bada my mamy hipoteke na 30lat wiec tyle czasu nie wytrzymamy w takich warunkach :-P

Kasiek z tego co wiem metalowe futryny siedxa tez w podlodze, a podkogi narazie zmieniac nue bedziemy wiec i tak nie ma wyjscia i musza zostac

Aza fajnie ze mowisz. Musxe popatrzec za czyms takim

Femme rozumiem ze zazdroscisz cyca?:-P a tak serio nie ma czego ;-)

Ja biore te co Tasia ale mysle znow nad zmiana. Boje sie tej witamuny a :-P

Ja dzis ciagle glodna

Hej,

U mnie też dzisiaj paskudnie. Nic mi się nie chce. Deszcz leje. Ja na kompie a młoda bajki ogląda - bardzo edukacyjnie...

Moja mała miała 2 lata i 3 miesiące jak nagle z dnia na dzień odstawiła pieluchę całkowicie i w dzień i w nocy. Chyba każde dziecko musi do tego dorosnąć po prostu. Wcześniej próbowałam na siłę i nic.

Gdzieś można poczytać kto będzie miał synka a kto córeczkę?? Ciekawska jestem;)

Agulqa no w Auchan tanio ja mojej dresy za 10zl kupiłam i strój na w-f tez za grosze ;-) aż takiego to może bym nie chciała ale takie D to chętnie :-D

Ewi chyba w liście mamusiek jest takie info ;-) tak tam jest ale widzę ze nie uzupełnione :-P

Ostatnia edycja:
Dzięki, zaraz podejrzę;)

Ja mam E/F masakra:( ale tylko teraz bo normalnie D.

Moja córka zrobiła się z dnia na dzień jakaś bardzo grzeczna. Ciągle pyta czy coś może a zawsze brała czy robiła bez pytania czy wolno czy nie wolno. Zwraca się do mnie Mamciu. Cieszę się ale jakieś lekko to dziwne hehe

Witam:)
Nie sposób przekopać wszystkie posty...tyle tego:szok: a mam troszkę zaległości, bo tu wakacje tu potem wycieczka do teściów na kilka dni i nie było kiedy i jak zaglądnąć na dłużej i wam coś naskrobać :P
W Krakowie też dzisiaj beznadziejnie, cały czas leje i leje...nic się nie chce, wysłałam męża po coś na obiad :tak:

Co do wakacji to pogodę nad morzem mieliśmy świetną, tak naprawdę jeden dzień był średni, ale padało tylko w nocy. Plaża praktycznie codziennie :) Młody zadowolony, mamuśka i tatuś też :P

Witam oczywiście wszystkie nowe mamuśki styczniowe :)

Wczoraj byłam na genetycznym, ale o tym na odpowiednim wątku. Wszystko jest ok :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry