• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Elutka, to super że wszystko ok.

Nulini, fajnie, że dzidzia się odzywa :-) też tak macie czasami, że aż boli jak się maleństwo kręci? Moja misia to jak czasami się przekręca to aż mnie boli normalnie.

Nie mam pomysłu na obiad :-( tego właśnie nie lubię. Wymyślania obiadów...mąż zażyczył sobie po prostu coś zjadliwego :-D

Co do piersi to mam dosyć. Jak przeglądam się w lustrze i widzę te balony to mi się odechciewa. Skóra do tego mnie ostatnio piecze.

reklama
Dziewczyny ja ostatnio kupiłam staniki nowe 70h! Ale tak trochę za małe ale większych nie było już :( wyobraźcie sobie jak ja wyglądać spodnie 36 rozmiar luźnawe a cycki ponad skalę :/

Mi się nic gotować też nie chce. Musze coś szybkiego wymyślić;) A w ogóle to przez tą pogodę siędze i myślę co by znowu zacząć remontować i robię kalkulacje. Mąż się ucieszy jak mu plan przedstawię;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry