• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja właśnie gotuję jarzynowa :-) my twardo próbujemy się odpieluchowac ale coś ciężko idzie. .młody leci gdzieś ma bok i sisiiii..hehe a nocnik obok :-D może w żłobku się paniom uda. Jak byliśmy u teściów skończyły nam się pampersy, kupiliśmy inne niż zwykle rossmanowskie i po jednej nocy jajeczka i dupka odparzone! Masakra jakaś te pampersy! Wracał z gołą pupcia bo tak go piekło...

Wy tak cały czas o tym barszczu, też bym zjadła ale z pasztecikiem drożdżowym nie z krokietami. Ja właśnie zmykam obiadek robić, u nas dzisiaj dewolaje bo małżon sobie zażyczył :-)

Ruskie też uwielbiamy,ale jeszcze nigdy sama nie robiłam. Trzeba by było kiedyś spróbować :-)

U mnie dzisiaj rosół i placki z cukinii a ruskie byly wczoraj. Babcia meza zrobiła mniam.

Kurcze leje i leje od rana, masakra takie siedzenie w domu z mlodym mnie wykancza. Szczególnie że tu u teściów nie ma tylu zabawek i swiruje z nudów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry