• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi mam ten sam problem z cyckami tylko, że ja d.upe też mam dużą.
Najgorsze jest to, że nawet jak schudnę to przez te cyce i tak grubo wglądam.

U nas dziś na obiad krupnik :D
Tak za mną chodził od jakiegoś czasu, że dziś już musiałam zrobić i to tyle żeby jeszcze na jutro wystarczyło.

jeżyk, spakowani jesteśmy pobieżnie, wszak cały dzień przed nami, ja jeszcze muszę pomyć podłogi i poodkurzać :-p Dawaj do mnie, mam czekolady od groma, a nie patrzę na nią nawet, bo mi dupa rośnie...

McPearl, mnie nie boli wiercenie, bo go prawie w ogóle nie czuję ;-)

U mnie znów barszcz czerwony z krokietami :-D A na drugie gulasz z kaszą :-D

Po fryzjerze super, Młoda przeszczęśliwa, mąż się ogarnął i jest grzeczny, zabieram się zaraz za porządki i pakowanie :-D

Nullini, ja też mogłabym chodzić w ciąży cały czas, zero jakiś dolegliwości, no może tylko duże cycki mi przeszkadzają. Brzuch się też pojawia stosunkowo późno.
Co do drzwi i futryn to my wymienialiśmy w zeszłym roku, nie chciałam się bawić w wymianę futryn więc drzwi były robione na zamówienie. A potem i tak musiał przyjść majster i każde podocinać, bo każde drzwi miały inne wymiary niestety... ale tak się kiedyś budowało, w wielkiej płycie czasami nawet ściany nie trzymają pionów.

Ninę odpieluszkowali mi w żłobku, jak miała 2 latka. Pewnego dnia Pani powiedziała żeby jej nie przynosić już pieluch bo one sadzają na nocnik. W domu też wtedy zaczęłam, tak przez 2 dni sikała gdzie popadnie a potem ładnie zaskoczyła ze trzeba szybciej na nocnik i już tak zostało. Mam jednak problem z odstawieniem na noc, Nina ma bardzo mocny sen i nie budzi się jak chce siku, a jak się opije to nie potrafi wytrzymać całej nocy.

Ewi ja mam teraz 85E i co najgorsze nawet na esotiq.com nie znalazlam stanikow w promocji, tzn jest jeden bialy w tym rozmiarze :-( a za dwa zaplacilabym 110zl a jed3n kosztuje 79X-(

Elutka super ze wakacje sie udaly

Doggi to niezle ! Ja sie za pozno obudzilam i brak mojego rozmiaru

Megami- pierogi ruskie, u nas takie mają największe wzięcie,a na wieczór odsmazamy ze śmietanka hmm. Jak masz chęć to zapraszam, zrobię więcej. :)

Nulini- to dawaj tej czekolady :D

U nas zaraz lunie, ciemno się zrobiło strasznie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry