• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
gosiane ja prawie cały czas chodzę nie wyspana choć noce przesypiam. Budzę się tylko na siku. Czasem po wizycie w toalecie nie mogę zasnąć. Zaczynam myśleć o różnych sprawach i koniec. Do wieczora kiedy można się położyć tak daleko.:-(

Karpanna, Gosiane świetnie Was rozumiem. U nas ząbkowania ciąg dalszy, więc noc nie przespana. Teraz chodzi marudna, a na drzemkę jeszcze za wcześnie

Femme ja też nie znam płci jeszcze. 2.09 mam połówkowe.

miłego babeczki :happy: u mnie pogoda ładna,słonecznie i zapowiada się,ze będzie ciepło
moje dzieci już duże,ale jak czekałam na drugie to też wiecznie nie wyspana byłam,ale przynajmniej nie wyszłam z wprawy,jedno po drugim i teraz luz do końca grudnia :-D ale tak szczerze to oni nigdy mi tak wcześnie nie wstawali jak wasze pociechy,7 to najwcześniej a i to rzadko,za to wieczorem długo siedzieli coś za coś niestety :tak:

Dzień dobry ;-)

ja śpię codziennie do 9 :-p i później jeszcze minimum do 10 leżę :-D nie wiem jak ja się przestawię na ranne wstawanie :rofl2:

Muszę jednak do miasta jechać i kupić blachę bo zapomniałam że ostatnio wyrzuciłam :confused2: no i mąż kupił mi takie małe krakersy to raczej z nich spodu nie zrobię co ? :-D

293_01_6112.jpg

Załączniki

• 293_01_6112.jpg
    293_01_6112.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
to ja leżę do 9.30 ale już tylko tydzień,bo szkoła się zaczyna więc trzeba będzie o 7 wstawać

ja też poproszę o przepis na 3bit,a rafaello mam zamiar zrobić w formie sylikonowej do tarty-okrągłej,zobaczymy jak wyjdzie

u mnie dziś ryba z frytkami,bo wczoraj nie zrobiłam mężowi frytek tylko odgrzałam pieczarkową,a że on frytki uwielbia to dziś muszą być :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry