reklama

Styczeń 2015

reklama
gosiane ja prawie cały czas chodzę nie wyspana choć noce przesypiam. Budzę się tylko na siku. Czasem po wizycie w toalecie nie mogę zasnąć. Zaczynam myśleć o różnych sprawach i koniec. Do wieczora kiedy można się położyć tak daleko.:-(

Karpanna, Gosiane świetnie Was rozumiem. U nas ząbkowania ciąg dalszy, więc noc nie przespana. Teraz chodzi marudna, a na drzemkę jeszcze za wcześnie

Femme ja też nie znam płci jeszcze. 2.09 mam połówkowe.

miłego babeczki :happy: u mnie pogoda ładna,słonecznie i zapowiada się,ze będzie ciepło
moje dzieci już duże,ale jak czekałam na drugie to też wiecznie nie wyspana byłam,ale przynajmniej nie wyszłam z wprawy,jedno po drugim i teraz luz do końca grudnia :-D ale tak szczerze to oni nigdy mi tak wcześnie nie wstawali jak wasze pociechy,7 to najwcześniej a i to rzadko,za to wieczorem długo siedzieli coś za coś niestety :tak:

Dzień dobry ;-)

ja śpię codziennie do 9 :-p i później jeszcze minimum do 10 leżę :-D nie wiem jak ja się przestawię na ranne wstawanie :rofl2:

Muszę jednak do miasta jechać i kupić blachę bo zapomniałam że ostatnio wyrzuciłam :confused2: no i mąż kupił mi takie małe krakersy to raczej z nich spodu nie zrobię co ? :-D

293_01_6112.jpg

Załączniki

• 293_01_6112.jpg
    293_01_6112.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
to ja leżę do 9.30 ale już tylko tydzień,bo szkoła się zaczyna więc trzeba będzie o 7 wstawać

ja też poproszę o przepis na 3bit,a rafaello mam zamiar zrobić w formie sylikonowej do tarty-okrągłej,zobaczymy jak wyjdzie

u mnie dziś ryba z frytkami,bo wczoraj nie zrobiłam mężowi frytek tylko odgrzałam pieczarkową,a że on frytki uwielbia to dziś muszą być :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry