reklama

Styczeń 2015

demollka trzymaj się kochana,cały czas trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AZA ,agus wierzę,że ta data przyniesie nam szczęście :tak: i za wszystkie mamausie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Doggi są dwa pęcherzyki ciążowe, jeden umiejscowiony w macicy a drugi w szyjce, są podobnej wielkości a miałam tylko jedną komórkę jajową przy inseminacji więc teraz tydzień czekania, który jest jakimś torbielem, gózkiem czy czymś tam a który ciążą , jak ten w szyjce to.....:( lekarz stwierdził ze ma takie przypadki trzy na rok. dostalam l4 i czekam

demollka2 co sie dzieje ???trzymam mocnooo ale to mocno kciuki za ciebie i fasolke i inne fasolki tez i za swoja :)ja wizyta 25 wiec sie duzo okaze :/,ale sie usmialam z tych waszych chlopow hehe ,moj mi nie wierzyl i myslal ze trzeba zobic wiecej niz jeden test i zrobilam ale jeszcze nie dociera dokonca chyba tak powoli to idzie moze przez to ze to on mial bardziej w planach kolejne dziecko a nie ja..szukam chetnej co byszlo za mnie dzis na noc do pracy hehe lenia mam i szlak mnie trafia jak sobie pomysle ze cala noc az do 7.30 rano i tak wolno idzie ze masakra...wiec pisze sie ktoras?

Demollka będzie dobrze! Musi być i nie możesz myśleć inaczej &&&&&&

Coraz bardziej się stresuje przed jutrzejszą wizytą. ..

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry