reklama

Styczeń 2015

reklama
Demolka! będzie dobrze! i tego się trzymajmy.

Aguś, ja tak nie mam :P Jem bo muszę, ale za nim przemyślę co mnie na wymioty nie naciągnie to masakra jakaś... Ale taka zupka pomidorowa dziś - koniecznie gorąca! mmm
A tak to mdli, mdli i ogólnie bleh

witam ponownie... nie wiem czy uda mi sie do Was dołaczyc.. bo widzę już tutaj dośc zgrana ekipa jest ale postaram się;) oczywiscie jeśli mnie przyjmiecie:)
Mam na imię Klaudia niedługo skoncze 25 lat mamy wspaniałego 11msc Synka Victorka, a teraz czekamy na drugiego Groszka;)
w sobote zrobiłam test i wyszły dwie kreski chyba z 3 moczu ok południa;p pokazałam mężowi bo sam mnie wygonił, żebym go zrobiła ja chciałam jeszcze poczekac;p no i stwierdził, że są EWidentnie dwie kreski;) udało nam się w 3 cyklu także jestesmy zaskoczeni tym tempem;) termin ok 22 styczni awychodzi. Wizyte mam dopiero 5 czerwca bo moja ginka jakaś obładowana ludzmi jest wyjątkowo..ja chodze prywatnie do lekarza.
Z Synem miałam cesarke ułożenie pośladkowe własnie moja ginka robiła mi operacje także mam nadzieję że teraz też razem do końca dotrwamy;)

pozdrawiam i zdrówka dla Fasolek;)

Aladynka śmiało pisz i za 3 dni będziesz miała uczucie,że znamy się dłuuugo :-)

Jeszcze mam prośbę nie piszcie posta pod postem swoim tylko używajcie edytuj i dopisujcie swoje przemyślenia

reklama
Aladynka oczywiście że przyjmiemy :) witaj wśród nas :)

agus123 proszę cię nic mi nie mów ja właśnie miałam ciśnienie na Mcdonald!!!!! A ha tego NIGDY nie jem a tu musiałam na myśl o czymkolwoekvniefobrze mi było a jak pomyślałam o cheesburger to aż mi ślinka pociekla, dramat ja chciałam być fit mama a będę mama wieloryb ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry