reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

RenataT ja też miałam sukienkę przygotowaną, zdjęcia itd żeby jakoś to ładnie wyglądało ale zmieniłam koncepcję i będą eleganckie spodnie co by tyłka nie zawiało, bo komunia na wsi a kościół na dużej górce więc wiać może fest:)

Moja na szczescie nie podwiewająca. lekko sie unosi ale zadem swiecić nie bede :) no i calą msze w lawce, tylko wprowadzenie dzieci i potem do komunii :)

reklama
Bada M. miałam już się dawno zapytać, skąd dokładnie jesteś?

Udało mi się zapanować nad temperaturą Konrada jednak w nocy pewnie będzie jazda.

Proszę mi tu nie narzekać :-p ja wizytę mam dopiero 26 ,więc jeszcze dłuższe czekiwanie przede mną ;-)

Dobranoc laseczki :-)

Aza od Ciebie kochana do mnie jakieś 50-60 km, Dzierżoniów mój mąż dojeżdża do Wrocka codziennie do pracy ,a i my w okresie wiosenno-jesiennym odwiedzamy twoje kwadraty

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Koleżanka poleciła mi Wasze forum jako biblię dla przyszłych mam :) Jestem Kasia i razem z mężem właśnie spodziewamy się pierwszego dzidziusia :) Obecnie mieszkam w Anglii, a tu opieka nad przyszłą mamą wygląda inaczej niż w Polsce, dlatego jeszcze nawet nie wiem "na czym stoję" bo wciąż czekam na wizytę u lekarza ;) Z moich obliczeń wynika, że jestem w 6 tygodniu ciąży.

Tak więc witajcie! Mam nadzieję że się tu zadomowię i będziemy się nawzajem wspierać :)

Ja tylko na chwilke
Widzę ze nas przybywa
Ciężko Was nadgonic
Moje dziecko właśnie zasnelo,dalej jest niestety chora
Ja mam giną w poniedziałek.
Jutro ide do fryzjera na ombre a potem z mała na echo serca
Boje sie

Bada M. to fajnie, że tak blisko mieszkasz. Jak się okaże, że posiedzimy tu dłużej to z pewnością kiedyś się spikniemy :))) A Twój mąż to ma trochę do pracy. Chociaż przy wjeździe do Wrocławia pracuje czy też jeszcze Wrocek przejeżdżać musi?

Kate88 witaj.... Czyżbyś miała jak ja szynszylka? :))))

Mama blogerka a czemu echo serca robisz?

reklama
Do góry