reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Ja na swojego lekarza w sumie nie mam co na razie narzekać, ale brakuje mi mojej poprzedniej gin :(

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
witajcie mamuśki wieczorkiem ja dopiero teraz mogę funkcjonować bo w dzień to za gorąco a co by było gdybym miała wielgachny brzuch masakra czytam że wiele z nas tutaj na początku ciąży plamiło lub krwawiło ja mam rówinież krwawienie za sobą brałam luteine ale ona ma nieprzyjemny skutek uboczny przynajmniej u mnie bo przy dłuższym braniu dostałam grzybka totalna masakra na szczęście to wszystko już za mną spokojnej nocki

język leż i wypoczywaj będzie dobrze

Mój gin też pełno zawsze ma i chwalą najśmieszniejsze że pierwszą ciążę też u niego prowadziłam w innym mieście teraz przyjmuje od niedawna jeden dzień u nas :-p

ja tez Wawa! dasz namiary??? Bo ja czytam, szukam i nikogo nie moge znaleźć godnego polecenia... sama w Luxmedzie zaliczylam kilku i szalu nie ma :? ( oczywiscie jeszcze przed ciążą ;-)) A Luxmed z Medicoverem teraz wpsółpacuje więc :D :D :D

agus - luteinę brałaś dopochwowo? ja na szczęście mam progesteron w tabletkach, ciekawe od czego to zależy jaki lekarz przepisze..

Wczoraj mieliśmy z Mężem małą awarię. ;) Przyszła godzina 23, Mąż już po wieczornym piwku a tu czas na wzięcie duphastonu. Otwieram szafkę.. a tam nie ma. Jako, że od czasu wypadku samochodowego nie prowadzę auta (uważam, że stwarzam zbyt duże niebezpieczeństwo na drogach), no to biedny Mężulek musiał lecieć do najbliższej apteki całodobowej. A najbliższa jest jakieś 45 minut od naszego mieszkania. Tak więc biedulek miał przymusowy 1,5 godzinny nocny spacer. :)

McPearl - i jak smakowała Bavaria? :)

Czesc dziewczynki ;)

Jezyk trzymam kciuki odpoczywaj i bedzie dobrze.

U Nas dzisiaj upal bedzie okropny. Mlody eksmisja do babci na dzialke. Ja wagary w domu pranie porobie. Milego dzionka.

Ewi jak po wizycie? Nic nie napisalas. Dostalas sie o jakiejs ludzkiej porze?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
No i Młoda siedzi w domu
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

Boli ją ucho i ma już 38,1 gorączki
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
Do góry