reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

My lodówkę kupiliśmy niedawno LG także nie mogę na razie nic specjalnego o niej powiedzieć. Pralkę też mamy niedawno Whirlpool, jak na razie nic jej nie dolega. Ale poprzednią mieliśmy Mastercook. Masakra. Przez pięć lat psuła się non stop, a na koniec całkiem zdechła. Z tym, że my musimy mieć małą pralkę, ładowaną od góry więc, jak kupowaliśmy tego Mastercooka, to nie było zbyt wielkiego wyboru, był jeszcze Bosch trzy razy droższy, a my młodzi byliśmy bez kasy. Teraz wybór tych pralek ogromny, a i ceny poszły w dół.

reklama
No niestety u nas innej się nie wciśnie. Mamy specjalnie zaprojektowaną łazienkę pod taką właśnie pralkę;) To nie był nasz pomysł, ale już przywykliśmy;)

Witam z rana, jestem w stresie na 11.15 mam gina wiec juz cała latam z,nerwów chyba z buta pójdę bo na auto zbyt się trzęsę :p

gosiane ja na początku jadłam i jadłam ale ostatnio mi minęło i jem normalnie i regularnie jak wcześniej, i teraz czuję że chudne bo żebra mi zaczynają wystawać a nogi patyczki mój T ostatnio jak mnie zobaczył w szortach przestraszył się i powiedział ze wyglądam jakbym była chora :(

Mama blogerka ja z,Ola się nacierpialam za wszystkie ciężarne, wszystkie książkowe objawy a teraz tylko trochę mnie mdli i zmęczona jestem a no i od dziś rano wiem ze koniec spania bez stanika sportowego bo ból okrutny :/

agus euforia odeszla od nas cala i zdrowa bo wracała do norge i tam ma jakieś inne forum a Filipiamama ostatnio pisała chyba na wakacje lecą :)

Filipiamama ja mam też już bardzo duży brzuch ludzie na ulicy (znajomi którzy nie wiedzą) zagaduja ze gratuluję ze piękny brzuszek i wszyscy galy wyzwalają jak mowie ze to początek 3viego miesiąca :)

Nulini a zimne okłady robiłaś małej? Mi zawsze pomaga

Ja mam pralkę Whirlpool ale u nas chodzi w kółko bez przerwy, milion domowych rzeczy (księżniczka ola brudzi się jak szalona) plus susharniane koszule, zapaski, oshiborki i tylko chodzi i chodzi ciągle coś do wymiany ale serwis Whirlpool kozak wszystko nam ogarniaja przyjeżdżają naprawiają i git a wszystko na gwarancji :)

bada m. Właśnie ostatnio czytałam artykuł ze te nowe sprzęty działają tylko na czas gwarancji potem się pierdzieli wszystko
W kuchni sprzęt siemens kuchenka, piekarnik pod zabudowę, a lodówka i zmywarka Whirlpool kozak :)

Filipiamama tez mamy od gory otwierana .. i tez tylko ze wzgledu na gabaryty wzielismy. Bo lazienka malutka

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Rozumiem Cię doskonale,ja kupując pierwszą pralkę wynajmowałam mieszkanie i też taką musiałam kupić :tak:

Doggi,Gochson ​kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam w piekny I sloneczny piatek 13-tego. Doggi, napewno bedzie dobrze, trzymam kciuki I daj znac jak poszlo.
Dziewczyny, mi wydaje sie ze mdlosci minely, ale mam straszne wzdecia. Czasami az mnie skreca z bolu I wspolczuje mojemu nezowi tych odglosow, ktore slyszy z kibelka :) te wzdecia powoduja ze brzuch wydaje mi sie wieksxy niz jest, taki spiczasty sie zrobil. Chyba poprosze rodzicow zeby mi espumisan przyslali bo mnie rozerwie :(

gosiane, nie wiem, czy nie zwymiotowała Nurofenu...

Mama Blogerka, uuu :-( Sprzęty to wiedzą, kiedy padać... Paracetamol mogę dać dopiero o 12... Ze sprzętem nie pomogę, bo nie mam swoich :-p

Żelka, kąpiel jej zrobiłam, ale chłodną, nie zimną, teraz lata w samych majtkach...

McPearl, ja też jestem mobilna, ale ze mnie panikara i zdecydowanie wolę, jak mąż jest obok i możemy razem podejmować decyzje :-(

Doggi, POWODZENIA NA WIZYCIE!!!

Indi, no nie, nie musiałaś mi uświadamiać, że dziś piątek 13go :-)

No i nie wiem, co myśleć, po akcji z wymiotami cisza zupełna, wypiła herbatkę i nic.
Kupa twarda.
Temperatura niby się utrzymuje w okolicach 38, ale Młoda rozrabia, wścieka się, biega, bawi, śpiewa, tańczy, kompletnie nie wygląda na chorą
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

Mam nadzieję, że to tak, jak moja babcia powiedziała - coś jej się w brzuszku zakręciło jednorazowo...

reklama
Ja myślę ogólnie o pralce z suszarką bo nie mam gdzie suszyć.

Nie dość że dziś.pechowy piątek 13-ego to nici z romantycznej kolacji na Rocznicę ślubu :-(
Kto wie czy.lodówkę można poziomo przewozić?

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Do góry