reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Siemię lniane najlepsze na wszystko! :) i jakie pyszne :) codziennie rano na czczo pije :) można też dorzucić płatki owsiane, i jest super (i myślę że na zaparcia jął znalazł ;) )

reklama
Goferek ja to nawet wigilie powoedzialam ze ma byc u tesciowej a nie u nas
Wole isc tam i w razie w wrocic i sie walnac noz skakac nad wszystkimi itp itd
Moi jak przyjada to wiadomo
To moi rodzice wiec mama bedzoe chxiala pomoc i w ogole
No i moich rodzicow i brata nie krepuje sie tak jak rodzicow i sis ł plus jego dziadkow i wujka

Emilchen jak mojego zasze szturcham :-D jak nie ma ł bo jak kest toxdrze sie na mnie ze dziecka mam nie budzic a ja od zmysllw odchodze.
Mi na kaszel pomogl drosetux czy jakos tak. Wczesniej zadne domowe metody nic nie daly. A jego mozna w ciazy

Czyje sie okropnie
Zasnelam nie wiem kiedy. Dopiero sie obudzilam
Goraco mi i duszno
Oczy napuchniete
Tesciu mi na fb napisal zebym na obiad przyszla a ja mam nogi jak z waty i brak sil by do wc dojsc

Zjadłam na spółe z Lilką całą wielką miseczkę budyniu śmietankowego i chyba zaraz pęknę.

Czas na szybki wyścig w Gran Turismo żeby trochę kalorii spalić i niedługo po dzieciaczki jadę :-)

Hej hej :-)

U mnie dzisiaj nocka spokojna , na szczęście. Po obiedzie już i idę dupę myć bo za godzine wyjeżdzam po rzeczy małego i na szkołę rodzenia..

Agulqa ja na badania zawsze do szpitala jeżdze, mało kiedy jest full ludzi albo tak trafiam :-D

Co do kolejek to tam gdzie zazwyczaj jeżdzę na zakupy to przepuszczają tzn, babki same poza kolejką obsługują ale np. w kauflandzie czy carefurze (gdzie jest kasa z pierszeństwem dla ciężarnych) to udają chyba , że kur... nie widzą.... :crazy:

Lece laseczki, miłego dnia ;-)

PS.mi zostało 59 dni :-D jeszcze (tylko) ;-) Zaczęłam się zastanawiać czy dojadę do szpitala jak zacznę rodzić i jak będzie zawierucha albo coś... To tą godzinę na dojazd będę musiała liczyć....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wy kojarzycie gdzie można kupić takie fajne drewniane renifery ozdobne, coś tego typu ?
0_0_productGfx_6705eabeb3ee5d413151b75bf6019c0a.jpg
Tak mi się marzą na parapet ;-)

Załączniki

• 0_0_productGfx_6705eabeb3ee5d413151b75bf6019c0a.jpg
    0_0_productGfx_6705eabeb3ee5d413151b75bf6019c0a.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 36
hmm to ja do szpitala przy dobrej pogodzie i w dzień dojadę w 1,5 godziny... Jak śnieg i ślisko a w dodatku po ciemku to nawet 2 nie wystarczą... tu miałabym bliżej, no ale muszę do 3 miasta

Pisalyście o kolejkach. Ja oczywiście wczoraj weszłam bez (w Akademii). Kolejka ludzi aż do drzwi a ja stanęłam blisko tych rejestratorek-kas i chciałam zapytać osoby które zaraz miały podchodzić. Nie zdążyłam, bo pani w okienku sama powiedziała, że nastęoną weźmie mnie. Nie mam skrupułów w ciąży, w końcu jeszcze tylko 6 tygodni i fory się skończą, poza tym byłam na czczo a od razu po badaniu musiałam szybko wziąć leki i coś zjeść do nich. Nie mogłam sobie pozwolić na czekanie...

goferek, w ikeii musisz podejść do oznaczonej kasy, normalnie do sprzedawcy i nawet nie trzeba się pytać, czy można tylko po prostu tam iść i powiedzieć, że ciąża i od razu Cię kasuje. mimo, że za Tobą jest duża kolejka ludzi.

alecta, kupiłabym Ci tę lalkę w tesco, ale nie wiem, czy masz paczkomat pod ręką, bo do paczkomatu chyba najtańsza wysyłka jest. ewentualnie do kiosku chyba jeszcze mniej.

femme, ale prawdziwą gitarę? czy zabawkową? chyba prawdziwą, co?;) (bo zabawkowa będzie w lidlu)

zjadłam makaron alecty i MNIAM! naprawdę jest pyszny! :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry