reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja byłam ostatnio w Ikei we Wrocku, kolejki mega ale widzę, że jedna kasa z pierwszeństwem i poszłam na sam początek i od razu mnie łskasowali, nikt nawet słowem nie zaprotestował.
My mamy łóżko 140/200 cm, mój M wysoki ale nie gruby więc się mieścimy.
Ustawiliśmy dzisiaj kołyskę w pokoju, fajnie wygląda, już pomału wygląda to na pokój w którym będzie spał noworodek:-)

Zaczynam się też zastanawiać nas zmianą szpitala do porodu, kusi mnie ta Oława, chyba przedzwonię i zapytam jak by to mogło tam wyglądać...

Hej hej

Wczoraj znowu cały dzień poza domem, bo byłam na badaniach w Akademii w Gdańsku. Zapłaciłam 390 zł :-:)baffled: takie drogie były przeciwciała, jak pamiętacie unikałam tego badania właśnie przez to, że drogie, ale teraz ginekolog przycisnęła to stwierdziłam, że zrobię...
Tych wyników p/cial jeszcze nie ma.
W końcu policzyli mi płytki krwi ręcznie i w ogóle od każdej strony przeanalizowali i nie ma mowy o małopłytkowości rzekomej, bo każdy wynik podobny, od 76 do 86, a płytki w heparynie tylko 41 :szok: ale to pewnie przez zastrzyki więc się aż tak nie martwię...

femme a czemu dół?

U mnie noc ciężka, bo dalej jestem przeziębiona i mam straaaaszny suchy kaszel, który męczy właśnie w nocy :-( od kilku dni piję syrop z cebuli, jem czosnek, miód itp., znacie jakieś inne sposoby skuteczne? Katar też mam nieziemski, ale kaszel groźniejszy, bo całe podbrzusze mi się spina :-(

No trochę Cię kosztuje ta ciążą ... ale to będą najlepiej zainwestowane pieniądze w Twoim życiu ;-) co nie zmienia faktu że to powinno być bezpłatne !
A dołek tak w sumie jak szybko przyszedł tak poszedł :-D po prostu ciąża :-D
Zdrówka !

Czyje sie okropnie
Zasnelam nie wiem kiedy. Dopiero sie obudzilam
Goraco mi i duszno
Oczy napuchniete
Tesciu mi na fb napisal zebym na obiad przyszla a ja mam nogi jak z waty i brak sil by do wc dojsc
'

nie fajnie :sorry: lepiej już ?

femme, ale prawdziwą gitarę? czy zabawkową? chyba prawdziwą, co?;) (bo zabawkowa będzie w lidlu)

zjadłam makaron alecty i MNIAM! naprawdę jest pyszny! :tak::tak::tak::tak:

Prawdziwą ale taką prostą z 4 strunami chce zobaczyć jak długo będzie się tym interesować najwyżej na święta jej porządną w prezencie kupie ;-)

też bym taki makaron zjadła

Aaaa, ja tam lubię pobyć sama ;) tak rzadko to się zdarza ;)

u mnie to samo... :confused2: zawsze się chce tego czego się nie ma :-D

A mnie dzisiaj dopadła ciąża :szok: ledwo co po Ninę do szkoły dojechałam tak mi się brzuch stawiał :sorry:

Alecta moj ma 170cm a wazy 92.
Pytania?:p

Femme tak, dzieki.
Zwloklam sie z lozka i zrobilam na ostatkach sil koktail bananowy z cukrem
Bdakosali mi emergii i taki zimny pomogl sporo

Jenn obstawiam jysk i markety budowlane typu obi, castorama, leroy merlin-tam zawsze pełno takich bajerów przed świętami:-)
My mamy łóżko 140/200 i jeszcze młody się mieści :-D jednak jak zrobimy pokój dla dzieci będziemy musieli się z nim pożegnać :'(

Alecta dobrze sie maskuje :p
A tak serio w realu widac widac
A skubany ma tak dobrzs ze przebiegnie sie ze 3razy po 30min i juz na twarzy widac i na brzuchu
Tak mu zazdroszcze tego
A ten osiol zamoast to wykorzystac olewa :p
Serio meeeega szybko idzie mu chudniecie i wyrobienis ladnego cialka

Oooo nie ja nigdy z sypialni nie zrezygnuje :p
Predzej ł odstapi swoj gabinet :p

Aaaaaaaaa dopiero się dowlekłyśmy do domu! Padam! Muszę szybko obiad ogarnąć i legnę na amen :-D Może wieczorem doczytam...

reklama
Do góry