reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2015

Ja też za Pawłem albo tym Marcinem ale nie Przybyszem tylko tym z blizną na czole.

Aaa też już czuje głód i jak się pojawia Amaro to od razu Ty mi się przypominasz :D

reklama
Nulini a co on ma za złote myśli?

Ja top chef nie oglądam

Takie zastanawiam czy będzie przed porodem choć jeden dzień bez bólu? W sensie skurczy, bo wieczorami to mnie szlag trafia tak walą po krzyżu i podbrzuszu

Laydeek rozumiem w 100%
U mnie teraz tescie na kawie byli
Pozyczylam im auto bo ich sie zepsulo
Nie lubie jak ktos mi na tyle dni auto bierze
I w ogole w pt chcialam sobie do lumpa jechac, apteki, galerii itp
Mam nadzieje ze tesciu nie bedzie musial miec go caly dzien i uda mi sie na kilka h wyskoczyc

Aaaa jak to mozliwe ze po pysznej czekoladzie z goplany mam zgage?! Jak to?! :O

reklama
Do góry