reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

hej!

mnie dzis czeka przeprawa z wózkiem. mąż w pracy, młody na wycieczce, a ja sama z młodą wybieram się na spacer z 4 piętra z całym wózkiem (normalnie stelaż jest w bagażniku ale dziś nie mam auta). już widzę jaka spocona zejdę na dół... :confused2:. a niby taki lekki wózek mam :szok:. dobrze, że przynajmniej tak się składa że stelaż zarzucę sobie na ramię jak torbę.
gdybym tu nie wróciła, to znaczy, że padłam :-p

miłego dnia|!

reklama
To moja dzieciolina jest kochana. Młody dał mi w kość to chociaż ona dobrze śpi. Między kąpielą, a 24 dużo cycoli. Później śpi do ok 5-6, a dalej to już tak średnio co 3 godziny. Spałą teraz na dworze 2, zjadła cyca i śpi w wózku dalej. Ale by równowaga była cały dzień młodemu odwala. M już nie wytrzymuje powoli. Wziął go teraz na basen, ale ogólnie oboje mamy dosyć...

U nas na spacerze i po spacerze mega spanie ;-)

No i dziś miła niespodzianka - mężowi wypłacili kasę z ubezpieczalni za urodzenie dziecka :-D
Właściwie to wypłacili 2 dni temu, ale gamoń nie ma powiadomień na maila
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=

Teraz jest u nas znajomy z córką pół roku starszą od Tosi, a jutro przyjeżdżają znajomki z Tarnobrzega :-D

U nas dziś dzień sprzątania. Młody spał na spacerze do 13 i potem dopiero teraz... w chuście... No ale cóż począć :-)

Jeżyk udanej imprezki :-)

A my z Gniewkiem sami w domku,on teraz śpi :-) a chłopcy poszli z tatą na 3 urodziny do synka szwagra,niestety najmłodszy syn nie "jest gościnny" więc my nie poszliśmy-może przyniosą coś pysznego;-)
nam wczoraj przelali becikowe i rodzinne i przyszedł pit z zus,więc się rozliczamy i czekamy na kaskę

jezyk, jestem :-)
dałam radę <siłacz>
na dół nie było tak źle. do góry trochę gorzej, ale wlazłam :-D:-D:-D. zresztą tak to wygląda:

WP_20150221_002.jpg

hahahahahha :-D

jezyk, udanej imprezki :tak:

bada, i co dobrego przynieśli? :-):-):-):-)

Załączniki

• WP_20150221_002.jpg
    WP_20150221_002.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 92
sprite masz dość małą tą gondolę ;-) Ja dziś poległam i wracając ze spaceru gondolę zostawiłam w piwnicy i z małym na rękach zasuwałam na 4 piętro :-)

reklama
Do góry