reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fogia ... śliczne foteczki, na zdjęcia z brzuszkiem patrzę zawsze z jakimś takim wzruszeniem, bo mi się mój przypomina :happy2::-), a to zdjęcie w lesie macie cuuuuudne ... jesteście na nim tacy radośni, że bije z niego taka pozytywna aura i patrząc na nie aż dziub mi się do Was uśmiecha :tak::tak::tak:

reklama
Fogia ... śliczne foteczki, na zdjęcia z brzuszkiem patrzę zawsze z jakimś takim wzruszeniem, bo mi się mój przypomina :happy2::-), a to zdjęcie w lesie macie cuuuuudne ... jesteście na nim tacy radośni, że bije z niego taka pozytywna aura i patrząc na nie aż dziub mi się do Was uśmiecha :tak::tak::tak:
jak zwykle pojde na latwizne:elvis:i sie pod tym podpisze ale Tika zawsze tak madrze gada,ze ja bym tak nie potrafila:sorry2:zdjecia super, fajny pomysl z tym archiwizowaniem brzuszka:tak:no i w koncu widze buzke:happy2:bo tamto zdjecie w profilu dosc male;-)

Austria GRAZ drugie co do wielkości miasto w Austrii. Wielkości naszej Zielonej Góry :-D
p2034610lo7.jpg

Silnik Boeing 747:szok:
p2064656tu4.jpg

Czy leci z nami pilot? :-D
p2064668fe3.jpg

Sruuuuuuuuuuuuuu i wylądował...:tak:

p2064683uq5.jpg

nowa klasa biznes Austrian Airlines - jeden fotel zaledwie 25 000 euro. Pestka.
p2064678nh0.jpg

Pokój Zuzanny. Zepsute drzwi od szafy. Sąsiedzi z bloku naprzeciw znają kazdą część garderoby panny Zuzanny. W tym pokoju jest porządek tylko w nocy. Ulubiona zabawa - rozrzucić to co mama własnie poskładała
p2284707ox2.jpg

p2284691je2.jpg

Kuchnia - mój projekt autorski z drobnymi zmianami. Wykonanie - szwagier. Ograniczone mozliwosci powierzchniowe, ograniczone finanse.. eh te remonty
p2284704tt4.jpg

Sypialnia - mój mąż co noc śni ze zamiast hokeistą jest piłkarzem
p2284702ay4.jpg

Salon - zdjęcia tylko jednej strony, druga w najblizszym czasie :-D
p2284699ir6.jpg

Wiecej remontow nie przewiduje, az do emerytury:angry:

abejka, zdjecia super, swietnie wygladasz - fajna z ciebie pilotka:tak:, mieszkanko zajefajne, pokoik Zuzi cudny i cos mi sie wydaje ze chyba nie bardzo lubisz remonty:-D no bo kto je lubi, ale za to jak wszystko takie nowiutkie i pachnace to jest git

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry