Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mariolu Kiedyś mialam takie wykrzywione, które wydłuża i wyszczupla, ale jak się przeprowadziłam na nowe mieszkanie to je wymieniłam na nowe. Widocznie ono jest zepsute :-happy2:
Karola .... kto jak kto, ale żeby laska z Teneryfy nie mogła się na plażę wybrać .... Elka tysiące kilometrów przemierzyła a ty się nic nie starasz .... zdrówka życzę :-)
Moni- koleżanka Mariolka ma rację: w domowe lustro młotkiem rzuć! i po nowe marsz! Świetnie wyglądasz i nie marudź, bo ja też tak marudzę, a Krzychu twierdzi że to wszystko co ja widzę, to chyba tylko ja widzę! w tej kwestii wolę mu wierzyć;-)
Ela- hmmmm..... fajnie tam było! Też w końcu muszę gdzieś wyjechać, chociaż może nie tak daleko. Mnie się najbardziej podoba - i tu nie będę oryginalna- nózia na pomoście i Swobodny Joe w Morzu Martwym
Niestety zdjec za duzo to sie tutaj nie na oglada ale te ktora sa super. Elu pozazdroscic wakacji wy z Polski na wakacje wyjezdzacie a ja do Polski na wakacje jade. Co to za gadki ze wy zle wygladacie Monika jaki wieloryb w naszym morzu nie plywaja to chyba nie widzialas jak wyglada wieloryb. Wygladasz super. Elu ty rowniez i zdjecia super plaza, morze i mezczyzna u boku alez romantycznie