reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pumi, Dominisia śliczna jest! i tyle włosków ma!! od razu widać że silna dziewczynka, na pewno szybciutko wróci do zdrówka!1 trzymamy kciukasy1

reklama
Esti- moja pyza jest monitorowana, serduszko, oddech.... ma podlaczone jakies swiatelka czerwone na stopkach i wogole kilka kabelkow jeszcze z niej wystaje. Ale coraz lepiej sie miewa. Dzieki wszystkim za cieple slowa.
Obejrzalam galerie Oliska- slodzio!!!!!!!!
Zatrucia ciazowego nie mialam ale za dlugo minelo miedzy odejsciem wod a bolami partymi i mala byla zle odwrocona w zwiazku z tym parcie trwalo 4 godziny i stad te kompliakcje z jej zdrowiem. Dostala infekcji i teraz bierze antybiotyki. Ja dostalam rowniez infekcji i goraczki 41 stopni i wogole nie chce na razie tego wspominac. Musi uplynac troche czasu....

Moja biedna Pumi:-(:-(
Dominiczka przesliczna blondyneczka,slodka kluseczka az sie chce wycalowac pulchne policzki:-D:-D:-D

Wlasnie Esti mi sie wydaje ,ze po ciazy mam szersze biodra dlatego nie mieszcze sie w mje dawne spodnie:crazy:czy to mozliwe? Mam jeszcze do schudniecia 5/6 kg le biodra mi sie wydaja wiele szersze niz mialam

A Oli 20 lutego skończy 2 miesiące!:-D:-D:-D
Aja nie wiem czy chcę drugie dziecko................chyba nie:no:.po tym co przeszliśmy...........boję się że znowu coś mozę się stać!Z moim szczęśćiem........

Wlasnie mi kolezanka mowila ze jak po prodzie sie miednica rozejdzie - to nie zawsze powroci do swoich dawnych rozmiarow. Ja - przyznaje sie szczeze - nie wazylam sie jeszcze po porodzie- jakos nie mialam glowy. Ale dzis sie zwaze z ciekawosci. Jade teraz do szpitala wycalowac pyze po policzkach od cioc z bb

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry