reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pumi Kochana trzymamy mocno kciukasy zeby Dominiczka szybciutko nabrała duuużo sił i żebyście mogły byc już razem w domciu :tak:
pomyśl sobie że Twój Maluszek najtrudniejszą drogę ma już za sobą, teraz po prostu musi odzyskać siły-i Ty jej w tym z pewnością pomagasz! za każdym razem kiedy jesteś blisko niej ona czuje Twój zapach, ciepło, jest wtedy bezpieczna... wiem co to znaczy martwić sie o własne dziecko, ja jeszcze w ciąży mialam podejrzenie arytmii serca u Martyni, a po prodzie mówili ze jakaś bakteria rozwija się w niej i ze może się to źle skończyć, całe szczęście Mała jest zdrowiutka; Twoja córcia też szybko wyzdrowieje i zanim sie obejrzysz będziesz nam wklejać zdjęcia jak ją trzymasz w objęciach... w domu...

reklama
Albi...mam nadzieje, że jak pojade z małym we wtorek to nie będzie za późno...
hmmm7zr.gif
i nie będzie przenoszony bo od piątku o tym myśle cały czas odkąd napisąłyście mi o tym
oczy0zp.gif
Popadne niedługo w jakiś obłęd bo od 3 tygodni nic tylko się zamartwiam...
smutniusi1jv.gif

Chciałabym już to wszystko mieć za sobą
bujawoblokach2fg.gif
i być spokojna chociaż w połowie tak ja Wy...ciekawe co u Kamy i Basi ma ktoś jakieś dobre wieści?

Pumi...czerwona kartka
nonono6nj.gif
...co to znaczy
chytry8kt.gif
, Dominiczka ma piękny start oraz wspaniałych rodziców, których ciężko sobie wymarzyć...niedługo nie będziecie pamiętać o tym wszytskim...

Albi...normalnie cykl raczej regularny w granicach 30-31 dni...ale w lutym/marcu wpadłam na pomysł odchudzania się...odstawiłam pigułki bo musiałam już zrobć sobie przerwe w łykaniu i się skubany cały cykl przestawił
kwasny3jz.gif
..stąd takie moje wahanie...poprostu nie wiedziałam co będzie lepsze dla malucha....

To przelicz srednią jaką miałas w ost 6 miesiącach. Pamietaj o tym, ze data porodu jaką masz to wyliczona przy cyklach 28 dni. Jak miałaś dłuzsze to dodaj jeszcze kilka dnie do swojej daty i wowczas sie okaze kiedy powinno sie dzieciątko urodizć.

Dziewczyny mam pytanie. Może sie orientujecie kiedy mozemy sie wspolnie z męzem rozliczyć. Pobraliśmy sie w październiku 2007, wiecz czy to wystarczy czy pwonnismy być przynajmniej rok małżeństwem.

Albi- jak chcesz to moge ci strzelic wyklad na temat rozliczania malzenstw w USA bo na Polskich zasadch sie nie znam. U nas P. placi mniej podatku jako zonaty i jeszcze bedzie teraz mniej jako ze dzieciatko przyszlo na swiat. Albi- przypominam sobie ze my z P. pobralismy sie w sierpniu 2006 a do marca 2007 P. rozliczal sie juz za nas dwoje . Czyli to pol roku tez wchodzilo w gre.
Bylam dzis 1,5 godziny z moja mala. Po poludniu znowu jade zeby z nia godzine pobyc. Mam fotki mojej pyzy :

Załączniki

• Picture 932.jpg
    Picture 932.jpg
    48,3 KB · Wyświetleń: 66
  • Picture 941.jpg
    Picture 941.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 67
  • Picture 940.jpg
    Picture 940.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 48
  • Picture 943.jpg
    Picture 943.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 64
Albiniec powinniście być cały rok małżeństwem wiec nie możecie się wspólnie rozliczyć......my też tak mieliśmy.braliśmy ślub w czerwcu i nie mogliśmy się rozliczyć
Ale za to ze mały się urodził w grudniu to możemy go od podatku odliczyć:tak:
My już pity złożyliśmy.zwrot ma być za 2 tygodnie:-)
Mieliśmy właśnie gości i dostał mały matę edukacyjną:-D

A wicie co?Mi zostały po porodzie szersze biodra i nie wchodzę w spodnie biodrówki.tzn guzika zapić nie mogę

Ciekawe jak tam Dominiczka i Pumi się miewają.................ciekawe kiedy do domku pójdą.Całuski dziewczyny i uściski:sorry::sorry::sorry:

Pumi jak ona słodka...a jakie śliczne włoski blond i jak dużo...........zgaga się sprawdziła hi hi.Ale Dominiczka chyba już lepiej ...bo już nie jest pod tlenem tylko ma podłączoną chyba saturację i jest monitorowana?Wiadomo kiedy do domku?
Pumi mialaś zatrucie ciążowe?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry