Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej, podczytuje was oczywiście a jak mam chwilę to coś piszę Pumi gratulacje i buziaczki dla Dominisi!
Tobiaszek rośnie jak na drożdżach - wdg domowej wagi ma już 5400 czyli ponad 1,5 kg od najniższej wagi na cztery tyg po urodzeniu
a co do macieżyńskiego - mam pytanie: dostałam propozycję umowy zlecenie już za parę tyg, ale nie wiem czy mogę ja wziąć pobierając zasiłek macieżyński od zusu wiecie coś na ten temat?
Zważyłam się z młodą i wyszło 5100, ale biorąc pod uwagę niedokładność takiego ważenia to tak pewnie oscyluje w granicach 5 kilo... Najniższą wagę miała 3600, więc też sporo przytyła
Czesc Dziewczynki!
Nie wiem co sie dzieje na forum ale mam w planach was doczytac bo pekam z ciekawosci jak sie maja wasze dzieciaczki i jak moje kochane sie miewaja ktore zostawialam nierozdwojeone?
My mialysmy z Dominika ciezkie chwile ale mala sie wybronila. Porod byl makabryczny , trwajacy 17 godzin i ze mna sie zaczelo robic zle a mala prawie zeszla. Teraz dochodzi do siebie po ciezkiej drodze na swiat a ja od wczorajszej nocy jestem w domu. Tzn teoretycznie bo w praktyce spedzam kazda chwile ktora mi pozwalaja na intensywnej terapi zeby byc jak najblizej mojego skarba. Walcze z laktacja bo chce mala karmic piersia ale na razie nie mam takiej mozliwosci.
Niestety nie mam radosnych zdjec ale pokaze co na razie moge
Pumi trzymajcie sie....Jestem całym serduchem z Waszą rodzinką...Bądźcie dzielni...Az sie serce kroi jak widze te zdjęcia....Wierzę ze sie malutka wybroni...
Pumi Kochana jestesmy z Wami.... nic sie nie martw, DOminiczka da sobie rade, jest uparata na pewno jak Mamusia;-) , wiec bedzie wszystko dobrze....
serce peka.... tak sie wszystkie zzylysmy, ze teraz przezywam wszystkie nasze problemy....jak to sie mowi?? sila drzemie w kupie?? wiec jestemy wszystkie z Wami.. caluski dla Dominisi, usciski dla Ciebie, przesylamy takze moc poztywniej energii...
Dzieki Kochane!
Czekam jak na zabwienie na godzine 17 mojego czasu bo wtedy bede mogla znowu pojechac do szpitala do niej i na nia popatrzec. Pozwola mi zostac do 19. I tak caly dzien mija na podrozach tam i z powrotem. Sprobujemy zrobic zdjecia .
Jakos sie trzymam- musze byc slina bo jak sie zalamie to po mnie. Maz moj jest najwspanialaszym czlowiekiem jakiego spotkalam na swojej drodze- nigdy w zyciu nikt mi tak nie pomogl i nie wsparl jak on.
Dziekuje wszystkim za gratulacje-przekaze Dominisi !
kurcze probuje was doczytac ale mam problemy i mi sie zamyka forum na stronach gdzie sa posty Kamy. Sama nie wiem czemu tak sie dzieje?
Doczytalam tylko tyle ze Basi sie zaczelo krwawienie, Kama ma skurcze a Girly jest 8 dni po terminie- martwie sie co sie dalej dzieje bo nie moge doczytac.
Albi jak Dawidek?