reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia- slodki borysek!!!
Ja nie wypowiadam sie na temat sztucznego mleka bo u nas zupelnie inne nazwy a zreszta jakbym miala kupic i podawac to nie mam pojecia jakie i ile podawac.
Dobrze ze my na cycu tylko jedziemy. Co do wody- to polozna mi zabronila na razie ja dopajac czymkolwiek bo w mleku jest juz zawarta.
U nas dzis 4 stopnie i sloneczko - wiec kolo 12- 13 idziemy jak zwykle na spacerek i znowu motywacja do zadbania o siebie ihihih. Zebyscie nie pomyslaly ze jakas pudernica ze mnie jest z tym dbaniem o siebie i malowaniem!
531.gif

Dzis zapowiedziala sie kolezanka z wizyta a wieczorem idziemy do zakrysti zalatwic termin chrztu na kwiecien bo trzeba zarezerwowac sale na przyjecie i dac znac do polski zeby juz powoli bilety rezerwowali. Pewnie bede wkurw.... jak wyjdziemy bo pierwsze probujemy u polskiego ksiedza a slyszelismy ze to konserwatysta i bez slubu koscielnego robi problemy. Jak sie nie uda to pojdziemy do amerykanca - choc wolala bym w polskim kosciele
519.gif

całe szczęście nas temat ulewania nie dotyczy, Martyśka ładnie je, mimo że strasznie łapczywie i ksztusi sie czasem, ale zawsze staram się żeby jej sie odbiło i nie ma problemu :)

Oli ulewał tylko w środku...słyszałam jak mu wszystko bulboni., charczy...........na tym leku ma być jeszcze 3 tygodnie.No i on nie przybierał na wadze pomimo że tydzień był na Nutramigenie i po leku ruszyło.Potem odstawiamy i obserwujemy,jeśli będzie dalej ulewał to skierowanie do poradni gastrologicznej mamy:baffled:
W piątek znowu wizyta w przychodni ważenie i kontrola jego stanu przez pediatrę:-)

Mam pytanie?
Ja muszę zapisywać-prowadzić kontrolkę karmień ile Oliś zjada i o której.....czy picie tzn woda lub herbatka też wlicza się do tego ile on spożył na dobę??????????

reklama
Esti- dzieki za ten artykul. Troszke sie uspokoilam...;-)
ale mimo wszystko chcialabym to ulewanie zmniejszyc..
Mi sie wydaje, że maly sie po prostu przezera....
Helenko- jaki juz duzy ten Twoj słodziak:-)

Do góry