reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
u mnie wiki tez niechetnie pije z butli, woli cycusia- ale powoli trzeba skończyć... wczoraj spróbowałam z zasypianiem małej wg książki "języ niemowląt". nie było tak źle:-) teraz musze już codziennie tak robić- mała zasypia sama w łóżeczku co kiedyś było nie do wyobrażenia...
my już kupiliśmy autko, ma on w wyposażeniu też podstawke do bujania i rączke do prowadzenia-jest dobry bo mała nie wypadnie z niego, ale chyba też trzeba będzie kupić cos na biegunach:-)

Załączniki

• DSC04897.JPG
    DSC04897.JPG
    114,5 KB · Wyświetleń: 43
Dziewczyny moja spacerówka z wielofunkcyjnego wygląda dokładnie tak - wg mnie rewelacyjna, stabilna, twarde oparcie, łatwa do pchania hehe i składa się do parasolki:
Brevi B-MAX rewelacyjna lekka spacerówka! Zobacz! (420087227) - Aukcje internetowe Allegro

Stąd sądze że te modele powinien tez być super
http://www.allegro.pl/item416047939_wozek_spacerowy_brevi_grillo_wys_0zl.html
Wózek Spacerowy BREVI B-LIGHT - waga 4,8 kg !!! (416047935) - Aukcje internetowe Allegro
BREVI Wózek spacerowy B-SWEET - NOWOŚĆ!! (419144985) - Aukcje internetowe Allegro

Niunia to przejdź się do sklepu.....przymierz pooglądaj i na allegro zamów........ja zawsze tak robię:tak::tak:

dokładnie hehe

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej,
ja też brałam pod uwagę wózek Brevi, ostatecznie zdecydwałam się na Pliko, ale myślę że i ten Brevi, i Pliko i Inglesina Zippy to trzy takie same wózki tylko inne firmy...
a jesli chodzi o fotelik - ja też chcialam Maxi Cosi, tylko dlatego wzięłam Roemera, że pani w sklepie powiedziala że Maxi Cosi ma sztuczne materiały i często ludzie przychodzą reklamować bo dziecko się poci; my chcieliśmy model Tobi, a tam pas samochodowy trzeba przewlec dookoła fotelika a w Roemerze tylko jest z tyłu w bazie - i stąd nasz wybór i jestesmy baaaardzo zadowoleni jak na razie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry