reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ahh ... ja ogladam milionerow :-) hehe 

stwierdzilam wlasnie ze okropne takie zycie z chlopami samymi, normalnie wypieli sie na mnie i wrzeszcza sobie jak prymityw jakis
))))) slysze jeki z dolu dochodzace ha ha.....no caly dzien mam rozwalony....nawet jechac nigdzie z rodzina nie mozna bo meska czesc rodziny sobie skacze przed telewizorem.....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dobrze ze moj J sobie poszedl :-) hihi a wiktora jeszcze nie interesowalo
haha
pamimi mozesz mi cos powiedziec o wozku mamas & papas ? to jest pliko ??? bo kumpela sobie sprowadzila z ukrainy bo tam ceny spadly niby ....

pamimi mozesz mi cos powiedziec o wozku mamas & papas ? to jest pliko ??? bo kumpela sobie sprowadzila z ukrainy bo tam ceny spadly niby ....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
aha no to dziekuje za info ona zaplacila za niego 360 zl nie wiem to chyba tanio tak mi sie wydaje :-)
nina2201
mama Oliviera
Aga jeśli nowy kupiła i ten model pliko to wydaje mi się, że bardzo tanio na allegro one stoją ok.1000 zł
gdzie ona taki tani wózek dorwała???
gdzie ona taki tani wózek dorwała???
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no jakas stronke sklepu dorwala i to wlasnie z ukrainy kupila go bo niby tam ceny poszly w dol strasznie :-) jak mi podesle stronke to wam przekaze
mamas & papas nic mi to nie moilo ale teraz juz wiem jakas lekka spaceroweczka podono tylko 7 kilo wazy czarny kupila.

reklama
nina2201
mama Oliviera
podeślij podeslij chetnie poszperamy!!! i bez problemu jej wysłali ???