reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
vincent moj trzeci synalek to juz calkiem inaczej podchodze do wychowania, ale pamietam jak jonathana do przedszkola wyslalam to stalam pod drzwiami z placzem:)...a schody to u nas masakra chociaz zapomnialam sie pochwalic ze maly juz prawie opanowal chodzenie samodzielne po schodach i nawet niezle mu idzie....podpiera sie tylko jedna reka sciany jak idzie:) a i nowe slowa mamy w slowniku....pampa - lampa, czesc, oko, buzia :) mowi tez buty - tak slodko :)))), auto, picie, pisiu - na dlugopis, bawka - zabawka...

u nas zasób słów mały- Oli mówi mama tata baba papa kici( na kota) cesc(cześć tak nas rano budzi) i dwa - ja mówie jeden a on odpowiada dwa!
jak ja wysle małego do przedszkola to ttez będę pod drzwiami koczować!:tak:

Ale nabazgrały:-)
My gości mieliśmy, nie dawno poszli.....Oli szczęśliwy bo oczywiście w centrum uwagi był:-D:-D
Mój waży nie całe 7 kg to wózek to 15 kg spokojnie nam służy i posłuży...........a wieku 3lat podejrzewam że nie będzie chciał w nim siedzieć.Już teraz mu się nie chce-tylko biegać i biegać.....................za to kocha jazdę autem i w swoim foteliku bo prawie wszystko widzi:-)

Ale nabazgrały:-)
My gości mieliśmy, nie dawno poszli.....Oli szczęśliwy bo oczywiście w centrum uwagi był:-D:-D
Mój waży nie całe 7 kg to wózek to 15 kg spokojnie nam służy i posłuży...........a wieku 3lat podejrzewam że nie będzie chciał w nim siedzieć.Już teraz mu się nie chce-tylko biegać i biegać.....................za to kocha jazdę autem i w swoim foteliku bo prawie wszystko widzi:-)
ja niestety przemieszczajac sie autobusami bede dlugo wozka potzrebowac :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry