Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale zapisałyście stron!!!
ja chora, głowa mi pęka, a kręgosłup i kark to mnie napierdzielają że szok
jagna podziwiam twoją Celinę, bo jak ja Zośkę wypuszczam z wózka to ucieka, śmieje się i nie chce dac rączki,więc wolę ją zapakowac w wózek i jechac
a wypuszczam ją tylko przed blokiem i na placu zabaw
pawimi piekna kolekcja, najbardziej podoba mi sie ten trójkołowiec w niebieskie pamperkiekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
no i buzz tez mi sie podoba
teraz poluje na quinny speedi:-)
pawimi co o nim myslisz????? o ty nasza znawczyni;-)
o to ten
Marktplaats.nl > Quinny Speedi wagtaile - Kinderen en Baby's - Kinderwagens en Combinaties
Natka jak nie da rączki to wraca do wózka albo na podwórkohej, dawno nas nie było - jakoś czasu brakuje...
Pozdrawiam wszystkie mamy, które nas znają i te nowe również:-)
Tobi - jak czytam - już nie odbiega tak bardzo wagą od reszty maluchów, bo bardzo zwolnił z przybieraniem i w tej chwili ma 12 kg. Chodzi od ok 1,5 miesiąca, już bardzo sprawnie. Zaczyna się wdrapywać na łóżka (schodzi mu się łatwiej) i wspinać na schody. Ma swoje sposoby mówienia, bo nie wiem czy można uznać to za słowa, najczęściej wspomaga się gestem. Oczywiście "mama" itp mówi, ale czasem zapomina słowa, którym się już posługiwał i przypomina sobie za jakiś czas.
Polujemy właśnie na fotelik na rower, żeby sezon wycieczkowy powoli zacząć.
. Wczoraj ją przekupiliśmy aby wsiadła do wózka, bo za nic nie chciała a ledwo szła