salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
u mnie chyba nie ma sznas na wypogodzenie ... ehhh trudno, maly spi pewnie zaraz wstanie ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pawimi fakt maniaczka wózków to ty jestes a nie ja ;-)
aga widzę, że u was wiosna juz blisko, Wiki leciutko ubrany, zdjecia super:-)
jagna nie przejmuj się tym różem jak ja dostałam dla małego dres 100 % poliesterto go schowałam głęboko i wyjęłam jak juz był za mały
![]()
Dziewczyny różu nikt u nas nie lubi, ale szwagierka uważa że dzieci słodko w nim wyglądają i dla syna siostrzeńca męża kupiła taki sama moze Celinka lubi he he)) tylko Ty jagna nie, jak to jest??Juz wysylam ciacho....tylko to taka typowa sniadaniowka to musisz poczekac z konsumpcja do rana
Chyba musze do Chicago dzis jechac wrrrr, nie lubie w piatek po poludniu ....zakopie sie w korkach...a no nic, trudno
w przeciagu pol godziny sie dowiem czy musze czy nie...dobrze ze o kase chodzi to moge sie poswiecic ewentualnie
)))))
a wczoraj kupilam malemu taka superasna kurtke dzinsowa jak na doroslego i klapki Crocs identyczne jak ma moj Oli....jest ta firma w ogole juz popularna w polsce? www.crocs.com chybaKupilam tez velurowego bardzo kolorowego pajacyka takiego na teraz, swietny jest, znowu kilka bodziakow tym razem cartersa i dwa takie fajne komplety spodenki z bluzeczka na lato dyzajnerskie jeden ecko unlimited (marc ecko) a drugi phat farm....
. No wiecie dla dziewczynki rozumiem można ale chłopcu

Oby jutro było słonecznie, a nie tak pochmurno.

ekstra, ile on kosztuje? chodzi mi o ta limitowana kolekcje??????
;-)