reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Te brzydsze to moje fotki heheheh.......a takie super hiper to małża:-):-):-)
Musi K. Oliśkowi zrobić znowu jakieś fajne

Aga widać że sprzęt lepszy jakościowo po fotkach:tak::tak:Nie było żadnych ukrytych wad w aparacie?Jak się sprawuje?

to oliver w bebe confort trophy air 6 siedzisko spacerowe opera :)
s733974692_854164_5146.jpg

tu olis w tym samym co wyzej ale z siedziskiem opera :)
s733974692_853513_5287.jpg

slynny SC Dazzle
s733974692_854157_2689.jpg

to jest nosidlo-wozek firmy kelty - po zdjeciu z plecow przerabia sie na wozek :)
s733974692_1318098_5877.jpg

nasz quinny buzz

bumbleride indie bwana

bugaboo frog
cb2300-0_lg.jpg

comby savvy soho
maclaren triumph
22160826-177x150-0-0.jpg
quinny freestyle XL
icoo-pluto-brown2.jpg
i'coo pluto
peg perego aria completo

super pawimi :-) naprawde fajne :-) tak jak mowilam tylko ci pozazdroscic ... achhhhh ....

u mnie pda ... jest +10 ale pada zobaczymy co bezie popoludniu ....
kurde wiki wstal dzisiaj jeszcze wczesniej niz normalnie ... jasno sie robi szybko to w lato bedzie o 5 wstawal ?? !!! masakra jakas ... ale noc i tak taka sobie poplakiwal stekal chyba ida kolejne zebiszcza ....

Aga właśnie tego się boję, że moj mały też będzie wstawał jeszcze wcześniej niż zwykle! dzisiaj wstał o 6 czyli tak jak normalnie o 5!!!????:no:
dostał mleko, poskakał w łóżeczku, bawił się trochę a potem zasnął ze mną, przeniosłam go do łóżeczka i spi!
troszke słoneczko sie u nas przebija mam nadzieje, że sie wypogodzi!:-)

reklama
Do góry