reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
no ja nie licze na to ze wiki bedzie sam pedalowal :-) ale ja moge go prowadzic, o dlugich spacerach i tak nie ma mowy bo wki spi 2 razy dziennie ale zawsze cos , pozatym bedzie go mial na przyszly rok tez.

no ja nie licze na to ze wiki bedzie sam pedalowal :-) ale ja moge go prowadzic, o dlugich spacerach i tak nie ma mowy bo wki spi 2 razy dziennie ale zawsze cos , pozatym bedzie go mial na przyszly rok tez.
Agusia ja też nie liczę, że mała nauczy się pedałować:-D.
A my chodzimy na bardzo długie spacery, jutro idziemy do wioski obok oglądać koniki:-D

no my tez ale tylko z wozkiem bo maly kolo 11 i 15 spi wiec musi byc wozek a z wozkiem i rowerkiem chyba chodzic nie bede :-) chociaz moze mu sie pozmienia do lata i bedzie spal tylko raz. w tym tygodniu przyjdzie wiec licze na cieply weekend :-D

aga ja mam usprawiedliwienie!!!- rozmawiałam z siostra chyba z 2 godzinki trajkotałyśmy super wynalazek ten skype! ja miałam go zainstalowanego ale słuchawki nowe kupione i nie działał mikrofon a jakoś nigdy nie przypomniało mi sie żeby nowe kupić, siostra jak teraz w lutym była to mi kupiła:zawstydzona/y:!!!
w końcu jutro wysyłam mojego buzza do serwisu, mam nadzieję, ze mi go naprawią:tak: aga i do katowic jedzie:-D

Czesc laseczki!
Sorry za dluga przerwe,ale w koncu mama przyleciala i nie mozemy sie nagadac. U nas juz prawdziwa wiosna,cieplutko,zielono aż mił wyjść na spacer:-)
My tez juz mamy rowerek,tyle ze nasz oprocz pasow ma jeszcze takie zabezpieczenie dookola,wiec niema szans ze wypadnie. Tylko ten baldachim zdjelismy bo jest obżydliwy.Smart Trike Deluxe - Green : mothercare

reklama
a ja dzis z tatusiem i dzieciakami na zakupkach bylam i w parku na zjezdzalniach. Zjedlismy sobie lunchyk, moje malutkie dziecko wpieprzalo salate zielona z pikantnym sosem tzw. cesear salad :)) nawet nie sadzilam ze bedzie lubial ha ha...mielil tymi swoimi 17 zabkami na drobny mak i polykal. Na zjezdzawkach zachowywal sie jak stary facet, wspinal, wchodzil sam po schodach i zjezdzal ...jakis taki doroslejszy mi sie az wydawal i bardzo sprawny miedzy tymi starszymi dzieciakami. Zdalam sobie sprawe ze nie mam juz dzidziusia :((((

Do góry