Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez jestem zdania , ze nie musisz nic kupować ale to sama radość, wiem coś o tym, ale o tym później hihihi
, nie wiem co ci odpowiedzieć, ale wiem jedno , że mężczyzna po alkoholu nie kontroluje się i nie wie co robi

. Strasznie sie delikatna zrobiłam hihihi

, były białe, różowe, niebieskie i żółte, ale mi sie nie podobały. 

: czy kaftaniki rzeczywiście są lepsze na początek póki pępuszek nie odpadnie? bo kaftaniki podobno sie podwijają w śpioszkach i body są lepsze w podtrzymywaniu pampersa?
to chyba nie histeria ze wyszlam a dzis jak przyjechalam odebrac meza i syna maz zachowywal sie jak gdyby nic sie nie stalo a gdy mielismy juz jechac do domu wzial odemnie kluczyki i wyszedl ja wyszlam za nim i zobaczylam jak jedzie z ojcem po alkochol poczulam sie jakbym dostala w twarz (ojciec to alkocholik i bije swoja zone nikt nie chcial z nim jechac tylko moj maz byl tak uprzejmy) jak przyjechal to sie pyta co sie stalo ze sie tak obrazilam odpowiedzialam ze mam dosyc to zaczol na mnie krzyczec ze on tez ma dosyc moich wymyslow zatrzymalam samochod na drodze wyciaglam dzieci i poszlam pieszo jechal za mna i krzyczal ze mam wsiasc bo ludzie patrza i tak klucilismy sie na srodku wsi mam dosyc traktowania mnie jak szmaty dodam ze nikt nie spytal sie jak sie czuje i jeszcze maz powiedzial ze jak urodzi sie chlopak to bedzie dobrze a jak dziewczyna to...nie dokonczyl chyba chcial sie popisac przed tata ze on tez pomiata zona i jast prawdziwym mezczyzna
wybacz mi moje dzieciatko 
dokładniebodziaki sa niezastapione dziecko nie lezy z golymi plecami albo na podwinietej koszulce u moich dzieci nic sie nie dzialo z pepuszkiem jak nosily body uwazam ze sa wygodniejsze od koszulek i cieplejsze a to przeciez zima