reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

natka dobrze ze Zosia nie zwraca :tak: biegunki miną juz nie długo musisz stosować troche jej dietki ;-)tak myslałam że z lekarzem tak bedzie. tu tak jest ale byłam ciekawa :tak:
mój Seba ma rozmiar bucika 20 :tak:
Seba sam się dziś puścił i przeszedł cały pokój :tak:ale był szczęśliwy a my dumni :-)

dobra lece na seriale jeszcze pomoge A. przy kąpieli Sebcia

to papa!!!!:-):-):-):-)

reklama
wiktoria półbuty i bambosze ma rozmiar 20, ale te na wiosne kupilismy 21 i będą akurat:tak:

ja w holandii trafiłam buty bartka- z orginalnymi metkami, wszystkie po polsku itd na polskie dałam jakieś 20zl a u nas te same ok120. masakra:baffled:

Olivier nosi rozmiar 20 butów ale na wiosne musi juz mieć 21!
Natka bużka dla Zosi niech szybko zdrowieje!
a to nasz dzisiejszy spacerek!

Załączniki

• 3 03 1.jpg
    3 03 1.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 39
  • 3 03 2.jpg
    3 03 2.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 43
  • 3 03 3.jpg
    3 03 3.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 3 03 4.jpg
    3 03 4.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 3 03 5.jpg
    3 03 5.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 3 03.jpg
    3 03.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 40
  • na działce 3 03.jpg
    na działce 3 03.jpg
    82,4 KB · Wyświetleń: 48
Adusia nosi 19tki, ale już niedługo 20tki będę musiała jej sprawić.
pawimi, CCC to taka tania sieć z butami różnorakich firm, ale moim zdaniem nic porządnego, jedynie do zdarcia jak ktoś potrzebuje. :-)

hejka,
wiki ma 21-22 zalezy jaka rozmiarowka, na wiosne mamy gufo po moim braciszku jeszcze ale na cieplejsze dni zaopatrzymy sie w jakies adidaski i trampeczki ale jeszcze nie szukalam :-) wiki ma strasznie wysokie podbicie i tez trudno mu jakies butki wlozyc na nozke :-) a o sandalkach juz myslalyscie ???

dzisiaj przyszedl moj sprzeciorek :-) bede cykac fotki od jutra hehe :-)

wiki spi, ja ide sie okapac i bede czekac na 39 i pol :-D

duzo zdrowka dla Zosienki a lekarze tam to debile !!! dawaj jej ryz z banankiem do jedzenia (jedno i drugie zatrzymuje)

Loola ok, podoba mi się, ze budka jest duza i można nią małego zasłonić prawie całego jak np.pada, poza tym siedzisko się na płasko rozkłada, kółka fakt faktem gorsze od pompowanych bo piankowe ale juz się do tego przyzwyczaiłam, i kolor czarny fajny, bo wszystko do niego pasuje! generalnie jestem zadowolona!:tak:

Witam....................mnie dzisiaj ogarnął szał porządków...........wyniosłam multum reklamówek i worków do kosza.małż był topomagał:-)
Oliś nosi rozmair 18, 19.....................na zime miał, ma ze Smyka a na wiosnę kupiłam mu z Elefanten 18-mają rekomendacje ortopedów i są skorzane.
A jakie mają cudne sanadałki i takie leciutki i mięciutkie.
O stopy dziecka trzeba dabć odkąd zaczyna chodzić.
Ja osobiście kupuję buy tylko sprawdzonych firm i skórzane dla Olisia........................zresztą sama tylko skórzane mam i to komfrt dla stopy więc i moje dziecko takowe nosi:tak::tak::tak::tak:

reklama
zgadzam sie, moj jonathan byl wychowany na elefanten :) te buciki ktore wczesniej wkleilam wszystkie sa calkowicie z mieciutkiej skorki takze w srodku, recznie szyte z najlepszej jakosci skoreczki i kazdy posiada certyfikat. Kilka lat temu nie bylo tutaj takich butow i musialam zawsze sciagac z europy :((((

Do góry