Hej kochane,kurcze ja to chyba nigdy nie nadrobie wszystkiego,czesciej udaje mi sie na fcb podejrzec,ale wciaz nie moge znalezc naszej grupy jak sie nazywa na fcb? wyslalam zaproszenie do jednej z Was mam nadzieje,ze wkoncu uda mi ie do Was dotrzec i bede bardziej na biezaco ;p A tak u nas ok mdloci minely z dnia na dzien,apetyt mam niesamowity i smaki zupelnie inne niz w pierwszej ciazy malenstwo je jak ksiezniczka wiec mysle,ze lek nie pomylil sie,ze jest to dziewczynka choc jeszcze 100% nie dawal ;p teraz bym jadla same surowki,salatki,rybki i oczywiscie czekolade tonami,jednak wiem,ze ze slodkosciami musze uwazac w pierwszej ciazy mialam cukrzyce ciaowa i niechcialabym miec i tym razem :/ W ciazy z synkiem codziennie musialy byc ziemniaki, fasolka szparagowa, kotlet i buraczki,teraz wogole mnie do tego nie ciagnie wrec odwrotnie nie moge na to patrzec ;p Brzuszek rosnie, w nocy budze sie do toalety wstaje o 5 rano i podobnie jak mialam z synkiem zaczynam miec pobudki nocne co jest bardo meczace bo moj brzdac wstaje o 6 i rano jestem jak zombi. Zaczynam czuc ruchy malenstwa,ale duzo subtelniejze niz przy synku ten to kopal jak prawdziwy pilkarz od poczatku.