• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

kalgor tez miałam pirwsza niespodziankę i teraz chciałam zaplanowana i akurat udało się kiedy chciałam :) fajna sprawa :D ale super ze juz raczej ostatnia :)

No niespodzianki są nawet fajne, ale ciekawa jestem jak to jest kiedy się to planuje i kiedy człowiek tego tak serio chce ;) ja szczerze teraz na początku byłam załamana ale dzięki czytaniu tego co wy tu piszecie zobaczyłam ze to nie koniec świata i lepiej się z tego cieszyć ;) to duże oparcie te forum ;) pewnie jestem tu najmłodsza Haha xd

reklama
Aktina na ludzkie gadanie to ja jestem odpirna. Najpierw mi truli o ślubie - to wzięłam go jak przestali, po 8 latach związku, potem o dziecku - to też jak przestali gadać podtaraliśmy się 6 lat od ślubu.
Chyba więc już zdążyli się nauczyć. ;-)

21 ;) tez wszyscy, że mamy wziąć ślub nim się dziecko urodzi, ale ja się na to nie zgodziłam, powiedziałam ze nie będę zmuszać mojego do ślubu, no i miesiąc temu on sam zaczął pytać czy może zaczniemy sobie chociaż planować, bardzo mnie to ucieszyło no i tym sposobem mamy zarezerwowany termin we wrześniu ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry