• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Kalogar myślałam że z Nowej Rudy, ja z Bystrzycy ale rodzić będę w Polanicy Zdrój
Paulettah ja też tak mówiłam żadnych dzieci więcej po pierwszej ciąży i po tych traumach co przeszłam podczas porodu ale po 8 miesiącach mi przeszło i teraz sobie nie wyobrażam żeby było inaczej

reklama
Tak tak ja też mówiłam że nigdy więcej dzieci poza Olim i proszę - już 31 tydzień ;) z tym że chciałam różnice wiekowa Max 4 lata żeby Oli wyszedł z pieluch i mówił normalnie. Będzie 3lata4miesiące

Mój szpital ma I stopień referencyjności.

My obie ciąże planowane ale jak się dowiedziałam o 1 to byłam w szoku ze tak szybko. Z drugą tak szybko nie poszło ;) ale wiedziałam że jestem w ciąży po objawach dość wcześnie bo jakiś 4 tydzień. ;)

Mój też ma 2. Ale w odwodzie miałam taki z 3 stopniem. Ale teraz już mi ten 3 stopień niepotrzebny.

No ja bym tak chciała za jakies 2 lata znowu się postarać. Żeby przed 35 rż drugie się pojawiło. Bo potem te ryzyka różne rosną. A co Bóg da to zobaczymy...

Na razie sobie tego nie wyobrażam.
Pewnie jakbym miała bliźniaki to też bym odpuściła. ;-)

reklama
To ja jak urodziłam córkę to wszyscy wkoło mówili że ooo to teraz najlepiej czas na drugie, wychowanie się razem itp.. ale ja mówię oo nie.. drugie to będzie jak sama zechce :P :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry