• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to bym chciała bliźniaki :) teraz to mam na odwrót niż na początku, już mi obojętne ile dzieci będę miała Haha ;) ale dalej się boje. A jak ona sobie radzi?

Ja to bym chciała bliźniaki :) teraz to mam na odwrót niż na początku, już mi obojętne ile dzieci będę miała Haha ;) ale dalej się boje. A jak ona sobie radzi?

Ni właśnie bardzo dobrze podziwiam ja bo w maju miała maturę i naprawdę dziewczyna daje radę :) jest mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego o wiele rzeczy dopytuje bo ona ma troche młodsza ciaze - termin na marzec :)

Ni właśnie bardzo dobrze podziwiam ja bo w maju miała maturę i naprawdę dziewczyna daje radę :) jest mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego o wiele rzeczy dopytuje bo ona ma troche młodsza ciaze - termin na marzec :)

To dobrze, że ma kogo pytać, myślę że to bardzo ważne dla niej ;) a od początku jest tak dobrze nastawiona?

kalgor taak chyba aż za dobrze :) ale grunt ze to nie 16 czy 17 :D u mnie i siostry i mama w p9dobnym wieku rodziły pierwsze dzieci wiec chyba to rodzinne :P ale z perspektywy czasu to ciesze się ze tak się skończyło :) lepiej tak niż miałabym być teraz samotna stara panna :D a studia i imprezki zdazylam trochę nadrobić hehe

Mój szpital ma najniższy pierwszy stopień, ale w razie co do Poznania tylko 30 km ;)

Moje obydwie ciąże planowane. Jak urodziłam Polkę to 22 lata mialam, teraz będzie niecałe 26 bo 16 stycznia mam urodziny ;)

A co z grubaskiem się dzieje, że się nie odzywa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry