• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina u mnie chyba też, bo mój tata miał 20 lat kiedy urodzilysmy się ja i moja bliźniaczka no i teraz został 41 letnim dziadkiem Haha xd ale z rodzeństwa jestem pierwsza, ale moja starsza siostra jest raczej o to zła bo wszyscy jej mówili że powinna pomyśleć o dzieciach a tu bach ja młodsza jestem w ciąży Haha ;)
Paulettah to podziwiam ta dziewczynę serio ;) Fajnie ze ma w sobie tyle siły ;)

Aktina u mnie chyba też, bo mój tata miał 20 lat kiedy urodzilysmy się ja i moja bliźniaczka no i teraz został 41 letnim dziadkiem Haha xd ale z rodzeństwa jestem pierwsza, ale moja starsza siostra jest raczej o to zła bo wszyscy jej mówili że powinna pomyśleć o dzieciach a tu bach ja młodsza jestem w ciąży Haha ;)
Paulettah to podziwiam ta dziewczynę serio ;) Fajnie ze ma w sobie tyle siły ;)

to mój tata jak został dziadkiem miał 44 a mama 42 :) w tym roku ich najstarszy wnuk skończył 18 lat :) i jest tylko 8 lat młodszy odemnie :)

O ja też teraz jestem na studiach na drugim roku i właśnie jutro mam od 8 zajęcia :(
Aktina no to podobnie się pewnie czuli jak moi rodzice teraz Haha ;) a no to fajna ma ciocie młoda :D a jak dogadujesz się z rodzeństwem jak jest taka różnica? Bo najmłodszy nabytek moich rodziców ma 4 latka i ciekawa jestem jak to będzie bo na razie traktuje ją jak moje dziecko nie siostrę Haha ;)

Rany dziewczyny... właśnie się stara przy Was poczułam...
Chociaż js zawsze chciałam najpierw się pobawić, pospełniać w różnych dziedzinach i dopiero powiększać rodzinkę. No i ważne, że z mężem mieliśmy takie samo podejście. :-)

kalgor mam dwie siostry 11 i 12 lat starsze ... jak byłam dzieckiem to zawsze taki ogonek :D ale chyba nie narzekały bo zabieraly mnie na wakacje, pod namioty :D fajnie było :) teraz starsza siostra ma najmłodsza córkę 4 lata starsza od mojej a średnia siostra ma synka 2 lata starszego od mojej Anitki wiec się jakoś wyrównało :) i dogadujemy się spoko :) :)

ta średnia siostra ma dwóch synów i jak się dowiedziałam ze jestem w ciąży to ja namawialam żeby sobie może o córkę sie postarala tez :D to szwagier był za ale siostra kazała mi spadać :D :( szkoda :P

Kalogr czasem tak bywa. Nadrobisz. :-)

Jak ty będziesz spełniona i szczęśliwa to Twoje dziecko też. :-)

A i każdy ma swój własny sposób na spełnienie. Nie ma jedynego słusznego wzorca. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry