• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

wyszłam z pracy, zaliczyłam szkołę rodzenia i padłam spać. Do śniadania weszłam na forum a tu naskrobane kilka ładnych stron :D

My z lubym nie po ślubie, 6 lat nam niedawno stuknęło i niedługo się doczekamy dziecucha. Urodzę mając rocznikowo 34 więc chyba rekordowo wiekowa pierworódka tu :) Czuję się na mniej więcej 28 ;)

Tez rocznikowo bede miec 34 a tak naprawdę 33 i miesiac :) uroki bycia z grudnia dlatego ciesze sie ze mała ze stycznia

reklama
Po porodzie 3 lata temu miałam na sali pierworodke w wieku 39 lat.. Ale bardzo chciała dziecka, już raz była w ciąży, dziecko z wadami letalnymi, poronila, potem chcieli adoptować ale u nas to tyle trwa a ona już była po 30 i nie mieli szans na noworodka tylko juz starsze dziecko, bali się ze nie pokochaja i nie zdecydowali się. No i w końcu się udało :)

Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka

oj tam zaraz szok :) bez przesady :D

Dla mnie pewnie by był, ale jakbym już miała to też luz. I pomyśleć, że zamiast wyprawki dla noworodka mogłabym teraz szykować wyprawkę do gimnazjum:p
A z drugiej strony też fajnie, dzieci odchowane i druga młodość ;)

Emenems nie chcę Cię straszyć, ale podobno aktywność dzieci w brzuchu pokrywa się czasowo z ich aktywnością po urodzeniu. Także ten ;)

Tusiaczek jestem z Bełchatowa. A Ty też z łódzkiego?
Wczoraj lekarz zabronił mi leżeć na prawym boku bo mam straszne bóle,dziecko mi nerkę uciska. Tak sie nie wyspalam, całą noc na jednym boku,biodro mnie boli i w ogóle jakaś masakra,nawet mój kochany rogal nie pomagał.
A my z Marysią moja mamy leniucha i jemy śniadanie w łóżku, haha niezbyt to wychowawcze ale jakie przyjemne :)

Tusiaczek jestem z Bełchatowa. A Ty też z łódzkiego?
Wczoraj lekarz zabronił mi leżeć na prawym boku bo mam straszne bóle,dziecko mi nerkę uciska. Tak sie nie wyspalam, całą noc na jednym boku,biodro mnie boli i w ogóle jakaś masakra,nawet mój kochany rogal nie pomagał.
A my z Marysią moja mamy leniucha i jemy śniadanie w łóżku, haha niezbyt to wychowawcze ale jakie przyjemne :)

Jeżeli masz ucisk na prawej nerce jak ja miałam to tak, nie mozesz wtedy na prawym.. Wiem cos o tym bo az mi reka drętwiała lewa:/ wspolczuje

No podobno:) moje Dziekco wiekoszsc nocy buszuje, ciut ciut przed południem samym potem koło 17 i 22/23 :) i od 3/4 do 6 wiec zapowiada sie ciekawie !!

Większość z Was wie że Oli urodził się jak miałam 23 lata. Ślub był w marcu a w grudniu już byłam w ciąży o Boże ile to gadania było że ślub ze pewnie w ciąży ze mnie mąż zostawi... nie wiem skąd te gadanie i po co...

W styczniu mam urodziny które pewnie spędzę W szpitalu ale za to z jakim prezentem :D

Idę na śniadanko bo dzieć mniejszy już się odzywa ;)

Ja wyszłam za mąż w 2008 ślub cywilny, Patke urodziłam jak miałam 26, w tamtym roku mieliśmy ślub kościelny i teraz druga dzidzia no i ja już rocznikowo będę miała 28 eh :-D
A co do aktywności to chyba racja Patka była w brzuszku grzeczniutka miała swoje dwie pory aktywności i jest aniołkiem a teraz to chyba diabeł siedzi i buszuje cały czas dosłownie cały czas, przeraża mnie to :-/

Ludzie zawsze znajda powód do gadania :) my wzięliśmy ślub w 2013 w kwietniu a dziecko dokładnie bi dwóch latach jeszcze bliźniaki wiec pewnie bedą gadać ze ze stymulacji :) ludzie zawsze znajda powód do plotek grunt to mieć to w dupce :)

reklama
Ja brałam slub w maju tego roku i byłam juz w ciazy ale szczerze nie pomyslałam nawet ze ktoś moze coś powiedziec jakos tak mam wyjeb... Co inni mogą myślec i mowić :) co do tej aktywności dziecka to nie straszcie bo maja to strasznie szaleje i strach sie bać jak wyjdzie :)
Byłam wczoraj u ginki No i zapytałam o to twardnienie brzucha a oba ze to te skurcze i mam brać No-spe zeby jak najmniej sie powtarzało.. I ze jak by sie powtarzały cześciej to na IP jechać ale do szpitala w którym zajmują sie wcześniakami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry