reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja jestem dziś w takim kurorcie w górach coś Alla nasze Zakopane! Tu trochę chłodniej wiec odpoczywamy! My mieszkamy w dolinie, poprawek góry po lewej morze! Jesteśmy u znajomych i robimy grilla! Powiedzieliśmy dziś im o ciazy! Koleżanka z tej grupy tez w ciazy ale oba ma termin na polowe grudnia!

reklama
A mi zostalo jeszcze poltora godziny stania i nudzenia sie w pracy.. od 1 juz nie bd pracowac- ostatni gwizdek zeby odpoczac bo od pazdziernika uczelnia znowu

Hej ;)
Simka fajny ten wózek, bardzo mi się podoba. Ja mam wózek po córci, chciałabym jakiś nowy wypasiony ale w sumie szkoda kasy jak tamten dobry, kolor zielony więc bez względu na płeć będzie pasować. Ja i tak pewnie szybko przesadze dziecko w parasolke i tu obiecałam sobie ze kupie nową co by nie było że biedne drugie dziecko po siostrze wszystko ma;)
ja już prawie przeprowadzona ale ostatnie dni były straszne, upał, bloki, 4 piętro, okna od zachodu i pakowanie... Na szczęście teraz odpoczywam u rodziców w domu a tutaj jest bardzo przyjemnie,dom się tak szybko nie nagrzewa więc upały można przeżyć. Dziewczyny ja mam takie problemy ze snem że w nocy do 3 nie mogę zasnąć, żadne herbatki, spacery nie pomagają. Macie jakieś pomysły?
Zbieram się na urodziny siostrzeńca a tak dobrze mi się leży, normalnie leń mnie dopadł. Miłego popołudnia

Baurza przeszła, nawet słońce świeci, ale w domu została. Młoda odkąd tylko oczy dzisiaj otworzyła to jęczy i buczy nie wiadomo o co, normalnie w histerie wpada. Próbowałam pospać, ale z nią się nie da

mysiaka- no i dobrze, odpocznij w końcu :0

betina- no ja wszystko posprzedawałam, więc nic nie mam. Tzn spacerówka lekka stoi, ale też mam w planach opchnąć, bo nie mam gdzie trzymać, a 2 lata nie będzie mi tu stała i się kurzyła :)
Też miałam taką bezsenność, budziłam się i zasnąć nie mogłam do rana, ale przeszło samo :)

Ja mam tyle planow na sierpien :) ale co z tego wyjdzie nie wiadomo.. kuzynka chce mi dac pod opieke chrzesniaczke moja bo w maju rodzila kolejna dzidzie i ma dosc :)

reklama
U nas niby ma być burza, ale ani jej widu ani jej słychu :(

Ja mam dzień lenia :)

Zachcianki a co to takiego ???? Przy Olinie nie miałam i teraz tez za bardzo nie mam :)

Kurcze jutro jadę do firmy ostatecznie się rozmowić odnośnie powrotu do pracy, no i mam stracha jak oni to przyjmą :)

Do góry