reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha tylko nie stres nie warto :) u nas tez taka burza była a ja akurat prysznic brałam i mi napadało do pokoju przez okno :( ja w sierpniu planuje urządzanie pokoju wybór farby łóżeczek itd wiec tez sie pracowity zapowiada :)

reklama
ja tez jeszcze ten tydzień pracuje a potem urlop 2 tygodnie :) a potem się zastanawiam czy wracać po urlopie cy iść na l4 :)

Dziewczyny czy macie zachcianki? Ja bym chlonela wszystko co kwaśne!
Teraz już nie, za ciepło mi na zachcianki chyba. Ale miałam tydzień, w którym jadłam tylko rosół :-)

Obejrzałam właśnie wiadomości o tym jakie to nawałnice przez Polskę przechodzą:szok: U nas leje i grzmi. Niestety nadal parno i okropnie. Dziecko cały czas mokre, poci się gorzej od nas. Jutro ma być trochę chłodniej, a później znów upały:baffled:

Widziałam temat wózków. Ja mam i sobie nadal chwalę Camarelo.

co do zachcianek to ja dalej mieso i kwaśne, nabiał i słodkie ble, wg mnie zachcianki nie maja wpływu na płeć tylko na to czego brakuje w organizmie, kuzynka męża ma termin na koniec grudnia i zajada sie słodkim i ma na 100% synka

podziwiam dziewczyny pracujące, ja w pierwszej ciąży pracowałam do 9 miesiaca, ale teraz juz nie te siły ipogoda daje w d...

co do zachcianek, to od początku ciąży mam smaka na pikantne rzeczy np. sos, papryczka ... potem wzięło mnie na owoce banany, kiwi, potem jogurty ... teraz ciągnie mnie na kwaśne :p ogórki kwasielce najlepsze <mniam>

Kochane powiedzcie mi kiedy i od czego najlepiej zaczac wyprawke dla maluszka?

Moze nie jestem najlepszym wzorem w tej kwestii bo to moja pierwsza ciąża ale ja zaczęłam od kupowania i zbierania ciuszków po rodzinie. Boje sie ze potem noe będę na to miała siły. Co miesiąc tez zaplanowałam kupić sobie coś z matczynego ekwipunku nawet takie pierdoły jak wkładki laktacyjne itp. Sierpień będzie miesiącem na zrobienie pokoiku dla dzieciaków a we wrześniu chciałabym zakupić wózek :)

Paulina- a u nas jakiejś wielkiej burzy nie było. Lało owszem, ale nie zauważyłam większej nawałnicy, chyba Wartą wszystko idzie, bo moje Szamotuły zawsze omija

W temacie pokoików to my zaczniemy remont jak będziemy wiedzieli kto będzie :) Przygotowujemy powoli Młodą do zmiany pokoju i dzisiaj jej opowiadamy o planowanym remoncie, a księżniczka najpierw płąkała za swoim pokoikiem, a później sobie wymyśliła, ze ona chce różowe ściany! O nieeee, ja to planuję kremowe :p

Pyscek- ja to nadal się stresuję głupio, ze coś będzie nie tak, ale jak tylko dowiem się co będzie to robimy remont, pewnie kupimy łóżeczko, na wrzesień/październik planuję zakup wózka i fotelika, a tak po trochu mam zamiar kupowac inne rzeczy, pewnie w zależności od okazji i promocji :)

reklama
U mnie właśnie po burzy ale prąd mam ;)

Dziewczyny te które kupiły pajacyki jakoś tanio w c&a to była jakaś promocja czy coś? U mnie online nie widziałam nic takiego czy to trzeba do sklepu iść bezpośrednio?

Olo zaraz do kąpieli i do spania.

Wybaczcie brak fotki na fb Ale nie miałam nastroju. I stroju :p

Do góry