reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

U nas moze uda sie przeremontowac gore jak bedzie tata za trzy tygodnie ale zobaczymy- pierw pierwszy etap musi zrobic garderobe pod schodami na dole zeby przeniesc ja z gory a potem wlasnie demontaż ścian na gorze i stawianie nowych moze czasu zabraknąć.

Pauletah dobry pomysł zeby co miesiac cos kupiwac musze o samo zrobic sie w koncu zabrac za liste bo tez sie bardzo boje ze potem usiądę i sie rozpłacze i stwierdzę ze nie ogarniam ... Chyba dobrze zorbic jak mowisz

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg

U mnie tak lało ze zalało ulice i nie było widać bloku naprzeciwko :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437328000.371795.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 55
U nas moze uda sie przeremontowac gore jak bedzie tata za trzy tygodnie ale zobaczymy- pierw pierwszy etap musi zrobic garderobe pod schodami na dole zeby przeniesc ja z gory a potem wlasnie demontaż ścian na gorze i stawianie nowych moze czasu zabraknąć.

Pauletah dobry pomysł zeby co miesiac cos kupiwac musze o samo zrobic sie w koncu zabrac za liste bo tez sie bardzo boje ze potem usiądę i sie rozpłacze i stwierdzę ze nie ogarniam ... Chyba dobrze zorbic jak mowisz

Wydaje mi sie ze raz ze łatwiej a dwa ze finansowo lepiej niż wywalić np 3 tys w grudniu :)

Licze sobie mniej więcej ile musze na wyprawkę wydać, przeglądam laktatory na allegro i jestem zaskoczona, jak przez 3 lata ceny poszły w dół :) No dużo tańsze są te ręczne niż 3 lata temu :)

martusia- w stacjonarnym i była przecena

Licze sobie mniej więcej ile musze na wyprawkę wydać, przeglądam laktatory na allegro i jestem zaskoczona, jak przez 3 lata ceny poszły w dół :) No dużo tańsze są te ręczne niż 3 lata temu :)

martusia- w stacjonarnym i była przecena

Simka a co bierzesz pod uwagę? Moze ja coś pominę nie znam sie w końcu wiec milo byłoby sie trochę wami posugerowac w tych sprawach :)

My zaczynamy od kupna starszemu łóżka. Na urodziny w przyszłym tyg dostanie i przenosiny z lozeczka do łóżka. A lozeczko bierzemy koło naszego lozka

reklama
Paulina- pod uwagę biorę: wózek, fotelik, łóżeczko z wyposażeniem, śpiworek do wózka, wanienka (ze stelażem), ew. laktator i leżaczek (miałam przy Młodej i przydtany był). Na razie mam tyle, bo reszta to raczej drobne rzeczy, chociaż na te drobne najwięcej idzie kasy

Do góry