Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny uprawiacie jakieś sporty?? Również zastanawiam się nad basenem tylko trochę boje się grzybicy która łatwo tam złapać.
Dziewczyny uprawiacie jakieś sporty?? Również zastanawiam się nad basenem tylko trochę boje się grzybicy która łatwo tam złapać.
Ja przed ciążą też ćwiczyłam tylko z mel b i szybko można wyrobić ciało. A jak jest u Was z wagą? Ja byłam teraz na kontroli i niestety nic mi nie przybyło, Pani doktor powiedziała że powinnam przybrać 15 kg do końca ciąży.
Możecie sie śmiać ale ja po ciąży mam zamiar wrócić do treningów Chodakowskiej bo co jak co ale z tego wszystkiego co robiłam to po tym miałam najlepsze efekty - podniesione poslady płaski brzuch wyrzeźbione ładnie nogi ahh jak sobie przypomnęa teraz sie czuje jak spaślak
Ja przed ciążą też ćwiczyłam tylko z mel b i szybko można wyrobić ciało. A jak jest u Was z wagą? Ja byłam teraz na kontroli i niestety nic mi nie przybyło, Pani doktor powiedziała że powinnam przybrać 15 kg do końca ciąży.