reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Mi przybył kilogram ale miałam duży zapas przed...

U nas po godzinie przerwy druga burza, drugi brak prądu, póki co jeszcze WiFi nie działa a komórkowy net ledwo ciągnie

W Pozku w nocy niby tez maja być burze chyba okna pozamykam na noc ale znowu spać w duchocie :/

Ja nie wiem czemu tak mocno tyje chciałabym Max te 17kg ale tym tyciem po 20tyg to mnie Emenems przeraziłas.. Chyba jednak mimo wszystko wybiorę sie do mojego dietetyka :)

Paula CZK informowalo o jakiejś masakrze z tramwajami, że pst nie jeździ, na junikowo nic, teraz pomoc wszystko ruszyło p prócz Kraszewskiego, tam naprawy do 1 sierpnia :O dobrze ze przed wyjazdem wszystko z balkonu zdjelismy...

W Pozku w nocy niby tez maja być burze chyba okna pozamykam na noc ale znowu spać w duchocie :/

Ja nie wiem czemu tak mocno tyje chciałabym Max te 17kg ale tym tyciem po 20tyg to mnie Emenems przeraziłas.. Chyba jednak mimo wszystko wybiorę sie do mojego dietetyka :)

O ciążach bliźniaczych mało wiem... Wszystko co doczytalam/pytalalm to ciąże pojedyncze, u ciebie wszystko inaczej .. Obiecuje ze w twoim temacie poszperam :)

ja jestem z tych bardzo szczupłych i nie ukrywam że trochę mnie wystraszyła ale czuje się dobrze wiec na pewno jest wszystko ok :)

Pamietaj ze twoje dziecię wazy moze 100/200 gram plus troche wód i ew teoche wiecej krwi to jeszcze nie ten etap :)
Kobieta w ciazy powinna nabrać 3,5 kg zapasowego tłuszczu ( chyba ze go ma to nie :) a tak to reszta wazy około 9-11 kg w Aleznosci od wielości dziecka wiec spokojnie ..:) pilnuj zdrowej zbilansowanej diety i wynikow krwi :)

O ciążach bliźniaczych mało wiem... Wszystko co doczytalam/pytalalm to ciąże pojedyncze, u ciebie wszystko inaczej .. Obiecuje ze w twoim temacie poszperam :)

Ale jesteś kochana dziękuje :)

Vivienne no to był jakiś hardcore wszystko latało ściana deszczu studzienki nie odbierały u nas na klatce wodospad bo sąsiedzi okien na klatce niezamkneli :)

Zaczęłam pracowac nad blogiem i nawet nie wiem, gdzie mi 2 godz zniknęly :) Aż ścierpłam całą, włącznie z tyłkiem :P

Emenems- świetna, ja chcę taką z napisem wychodze zimą, ale poczekam az mi brzuch urośnie :P

green- oszzz współczuję, ja w zeszłym roku przeżyłam w aucie taką nawałnicę, drzewom gałęzie spadały, masakra. Pocieszał mnie fakt, że w samochodzie siedzieliśmy z bratem M, któy jest strażakiem, więc w razie co... A bałam się strasznie, bo wiało od strony Młodej. Mogliśmy zostać u siostry M z pół godziny dłużej i byśmy wyjechali po burzy, ale kto wiedział

kas- zaczęłąm "jogę" dla kobiet w ciąży, planuję basen w przyszłym miesiącu

Ja nie wiem ile przytyłam, w zeszłym miesiącu było 0, ile teraz się okaże we wtorek :)

reklama
Dzień doberek :) jak sie spalo?

Nam super, wlasnie uwielbiamy spac przy burzy i deszczu :)

Apropo kg to moj lekarz powiedzial ze te 3,5 kg to nie tluszcz tylko woda i mam sie nie martwic :) nie stosuje zdrowej diety bo pozwalam sobie na slodkie i slone :) grunt to nie jesc tony jedzenia jak dla wojska :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry