Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emenems- są dwa wymiary łożeczek 140x70 lub 120x60
Sierpniowa to więzadła macicy . Ja tak mam i im późniejsza ciaza czuje sie to bardziej bo macica coraz cięższa. Mam mam bo człowiek głupi zapomina by z pozycji gdzie mogi blisko brzucha wstawać wolno bo wtedy takie upsss jakby ktos mi na żywca wyrywał coś.
Co do tzw werandowania ,przy synu nie praktykowałam bo wcześniak. A i tak dostał hipotermi W DOMU. No i urok jego był taki ,że musiał być owinięty szczelnie bo miał problemy z trzymaniem temperatury z racji niskiej masy ciała. Mysle jednak ,że dzieci zdrowe i urodzone terminowo jak maja tydzien spokojnie na spacery mozna brać.
Simka prawdziwe szaleństwa zakupowe dopiero sie zaczną
Ja uwielbiam kupowac ubrania dla dzieci. Syn i córka nie dają juz sie spełnić bo gusta maja i jak cos sie nie podoba nie ubiorą i juz. No ale prawie 7latek i 4latka to jednak swoje zdanie juz maja.
A teraz ponarzekamnie wiem co za ograniczony człowiek stwierdził "poranne nudności"...!!! O 1.30 kolacja mnie opuściła.
U mnie mdłości to chyba na 15minut w ciagu doby ustępują.
masakra póki jeszcze mam cień na balkonie to korzystam i pranie robię Niezłe jesteście z tymi zakupami.
Ja na razie muszę wziąć się za stworzenie listy. Bo nie posiadam absolutnie nic. Więc najpierw lista z podziałem na kategorie. Potem trzeba się doedukować w poszczególnych rzeczach i pewnie od września zacznę kupować pomału elementy wyposażenia. Ciuszki zostawię sobie na sam koniec na grudzień chyba. Bo wtedy będę miała już jako-takie pojęcie o wielkości dzidzi.
Macie takie swoje listy? Może stworzymy osobny wątek, gdzie będziemy wrzucać takie swoje propozycje zakupowe? Bo ja mam wrażenie, że tego jest jakaś masa nie do ogarnięcia...