Innabajka
Fanka BB :)
Ja staram się siedzieć z nogami w górze i smaruję je takim żelem przeciwko puchnięciu. I staram się schładzać jak mogę. Właśnie wcinam loda! :-)
Mi wczoraj tez stopy spuchly pierwszy raz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja staram się siedzieć z nogami w górze i smaruję je takim żelem przeciwko puchnięciu. I staram się schładzać jak mogę. Właśnie wcinam loda! :-)
Automasaz każdej stopy po 30 sekund na stopę poki mozesz sama potem maz - zerknij na yt jak robic x3 kazda stopa na przemian 2 razy dziennie
Unoszenie i przenoszenie papierka albo chusteczki palcami - kładziesz chusteczkę na podłodze, chwytasz palcami i przenosisz z pol metra i odkładasz i spowrotem i na kazda nogę x5 dwa razy dziennie
Sprobuj ...![]()
witam,troche was nadrobiłam co do ciuszków ja chce zacząć od września kupować,jesli chodzi o wozek jeszcze niemam pojęcia jaki ale na pewno koła pompowane:-) pisałyście o łożsku ja tez mam na ścianie przodującej i trochę mnie to martwi bo wyczytałam ze jeżeli nieprzesunie się ku gorze to wtedy robione jest CC a ja wole SN
co do futrzaków ma mam kotka od jakiś 2tyg,i od 4lat psa ale z włosem shihz-tzu-rasa wstretna niepolecam!
co do owłosienia to rosnie w szybkim tempie,masakra
a jeszcze mam pytanie dotyczące śpioszków,kaftaników,spodenek,bodów itp.,po ile sztuk kupujecie lub macie zamiar kupować?
Dzięki nie wpadłabym na tomam taka miskę do masażu stop w wodzie moze być?