Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas też ochota jest tylko trochę problem, spróbuję z tymi lubrykantami a to można wszystkie czy jakieś specjalne dla kobiet w ciąży? U mnie tak gorąco ze ledwo daje rade, poszlabym w te upały na zwolnienie Ale szef mnie potrzebuje i nie mogę ehh
Bubcia spytaj w aptece, który będzie dobry dla ciężarnej. Na pewno Ci doradzą.
U mnie też skwar... leżę pod wiatrakiem i spryskuje się wodą z lodem... a i tak ledwo daję radę...
Oo olej kokosowy? Dobrze wiedzieć a to bezpieczne? Muszę wypróbować, u mnie teraz 36 w cieniu, a w pracy tak samo gorąco, cała plyne, wczoraj tak gorąco było, że szef przestraszył się żeby nic mi się nie stało ( żebym na zwolnienie nie poszła) to kazał jednemu pracownikowi mnie do domu odwieźć to jest życie
Hej dziewczyny, jestem lutowa mama, ale tez Was czasem podczytuje. Znalazlam fajny zartobliwy artykul na temat karmienia piersia :-) Ale wstyd! Ja ciągle karmię
Bubcia sądzę że jak najbardziej, taki nuerafinowany jest jadalny, nie ma żadnej chemii w sobie więc chyba nie ma opcji aby szkodzil, Marta wiesz więcej?
Jeżuuu co za upał. Masakra. Wyszłąm po 9 po szybkie zakupy (nastałam się w kolejkach), a już był upał. A w sklepach oczywiście klima zimno.
Młoda na szczęście dzisiaj od rana gorączki nie ma, za to jak jak głupia gotuję rosół w ten upał, ale czego się nie robi dla dzieci
Co do seksu to u nas czasami jest, czasami nie. O takim zastosowaniu oleju kokosowego nie słyszałam
A ja zejdę na temat piersi. Moje cały czas są wielkie i napięte i już zaczyna mi leciec siara. Myślałam, ze mi się wczoraj wydawało, ale nie, po naciśnięciu leci. W poprzedniej ciąży też wcześnie zaczęła, ale nie aż tak